NOG 3 OP=OP!

Kerstverlichting koppelbaar buiten met blauwe fonkel - 100 led lampjes

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 31,95 (inclusief btw)

Speciale kerstverlichting voor buiten met blauwe fonkel 

 Deze professionele koppelbare kerstverlichting voor buiten is toch wel de rage dit jaar, 84 warm witte lampjes met tussen door 16 blauwe lampjes die onafhankelijk van elkaar en in snel tempo aan en uit flitsen. De witte lampjes branden constant. Deze kerstverlichting van 10 meter lang geeft toch wel een speciaal effect met een aantal van die blauwe fonkel lampjes ertussen! Deze kerstverlichting is koppelbaar door middel van de handige connectoren die aan de snoeren zijn verbonden. Uiteraard kunt je deze producten de hele winter buiten laten langen. LET OP: DIT IS GEEN IJSPEGEL VERLICHTING.

Wanneer je de kerstverlichting door wilt koppelen kies dan minimaal 1 set met aansluitsnoer en stekker en de rest kun je zonder aansluitsnoer te kopen. Het maximaal aantal door te verbinden snoeren is 10 stuks met een totaal van 100 meter en 1000 lampjes.

Je hoeft natuurlijk niet door te koppelen als je genoeg hebt aan 10 meter lengte, dan koop je 1 set inclusief aansluitsnoer met stekker en het uiteinde van deze verlichting is dan waterdicht afgesloten door een schroefdopje op de connector. En als je later besluit om de verlichting uit te breiden kun je altijd nog een setje extra kopen.

Ideaal te gebruiken als:
– tuinverlichting
– terrasverlichting
– struikverlichting
– boomverlichting of verlichting langs de schutting.

Optioneel: je kunt kiezen wel of geen aansluitsnoer met stekker te kopen. Uiteraard heb je wel minimaal 1 aansluitsnoer met stekker nodig om de producten te laten werken.

KIJK BIJ " MAAK UW KEUZE " MAAK HIER DE KEUZE OM TENMINSTE 1 SET TE KOPEN MET AANSLUITSNOER MET STEKKER ( 1,5 MTR ) DE REST DIE JE WILT DOOR KOPPELEN KAN ZONDER AANSLUITSNOER BESTELD WORDEN.

 

Afstand tot het eerste lampje verlengen

Voor de werking van de kerstverlichting heb je een stekker aansluitsnoer nodig. Deze is altijd 1,5 meter. Soms is dit te kort en wil je dat de lampjes verder gaan beginnen. Kies dan voor een kerstverlichting verlengsnoer. Deze snoeren zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar en zo kun je de eerste lampjes vanaf je stop contact pas na 1 meter, 5 meter of zelfs 10 meter laten beginnen. Kijk hier voor deze verlengsnoeren voor je kerstverlichting.

Eigenschappen
Materiaal: hoogwaardige zwarte rubberen snoeren met 100% pure koperen bedrading (1x0.5mm2)
Type LEDs: hoge lumen LEDs
Kleur LEDs: warm wit 84 stuks ( 2200 K ) blauw die om en om oplichten 16 stuks.
Aantal LEDs: 100 per 10 meter
Doorkoppelbaar: ja, maximaal 100 meter met in totaal 1000 lampjes zijn door te koppelen
Voltage: 220-240VAC
Verbruik: 9,6W per 10 meter
Beschermingsgraad: IP65 wanneer de stekkerverbinding wordt beschermd.
Lengte: 10 meter per stuk

- Onze professionele koppelbare kerstverlichting is het hele jaar door verkrijgbaar, ideale verlichting voor tent, tuin of terras!

* Ook kun je kiezen om aftakkingen te maken van 1 kerstverlichting snoer naar bijvoorbeeld 2, 3 of 5 stuks. Kijk bij Kerstverlichting splitter snoeren voor deze opties.

 DE SETS ZIJN MAKKELIJK DOOR TE KOPPELEN DOOR DE HANDIGE CONNECTOREN. ZO ONTSTAAT ER EEN PRACHTIGE WARMWITTE KERSTVERLICHTING VAN 10 TALLEN METERS LANG, DUS...LAAT DE KERST MAAR BEGINNEN!

© 2015 - 2022 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel