UITVERKOCHT

Net kerstverlichting

Vorige Artikel 8 van 9 Volgende
€ 39,95 (inclusief 21% btw)

Professionele netverlichting voor buiten koppelbaar

 Professionele netverlichting voor buiten van 2 meter bij 1 meter (lengte x breedte) met in totaal 200 warm witte LED lampjes ( licht warm wit 2900K) om bomen of struiken tijdens de kerstdagen sfeervol te verlichten. Het professionele karakter van de verlichting is direct zichtbaar door de kwalitatieve rubberen snoeren. Deze net kerstverlichting is koppelbaar door middel van de handige connectoren die aan de snoeren zijn verbonden. Uiteraard kunt je deze producten met gemak de hele winter buiten laten hangen. Laat de kerst maar beginnen!

Als je de netverlichting door wilt koppelen dan kun je ervoor kiezen om minimaal 1 met aansluitsnoer met stekker ( 1,5 meter snoer ) en de rest zonder aansluitsnoer te kopen. Kijk voor deze optie rechts naast de productfoto bij " Maak uw keuze ". Het maximaal aantal door te verbinden netverlichting is 5 stuks met een totaal van 1000 led lampjes.

* De netverlichting is in de breedte door te koppelen, je kunt dus elke keer 2 meter lang aan elkaar koppelen, ideaal om bijvoorbeeld een lange heg te verlichten.

Ideaal te gebruiken als:
– terrasverlichting, achterwand of plafond overkapping
– struikverlichting, heg of buxus
– boomverlichting

Optioneel: je kunt kiezen wel of geen aansluitsnoer erbij te kopen. Uiteraard heb je wel minimaal 1 aansluitsnoer met stekker ( 1,5 meter lang) nodig om de producten te laten werken, de volgende verlichting die je wilt aansluiten kun je bestellen zonder aansluitsnoer en zo koppel je die direct aan de volgende netverlichting door. Dit is allemaal mogelijk als je meerdere struiken naast elkaar wilt verlichten, en dat allemaal op 1 stekker.

Het is zelfs mogelijk als de struiken een paar meter van elkaar staan om een koppelsnoer van 1 meter ertussen te plaatsen dan kun je de ruimte tussen de struiken overbruggen naar het volgende net door middel van een snoer a 1 meter.

Kijk hiervoor bij de professionele kerstverlichting koppel snoeren met connector. Alle kerstverlichting en netverlichting is onderling door te koppelen, dat is het grote voordeel van deze verlichting van grote kwaliteit!

Kortom...er is veel mogelijk met deze professionele kerst verlichting die door koppelbaar is, zijn er vragen bel of mail ons en wij proberen je het juiste antwoord te geven zodat je jarenlang plezier hebt van onze kerstverlichting.

 

© 2015 - 2021 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel