Staaldraad set prikkabel ophangen

Vorige Artikel 3 van 14 Volgende
€ 29,95
Voorraad 4 stuks

Prikkabel geleiden langs een staalkabel

Een professionele prikkabel uit ons assortiment is een degelijke maar ook een zware kabel. Wij adviseren om de prikkabel elke 5 meter te ondersteunen met bijvoorbeeld palen, schutting of bomen zodat het gewicht van de kabel gedragen wordt door deze steunpunten. Dit voorkomt het doorhangen van de kabel en je verkleint de kans op een draadbreuk aanzienlijk.

- Werkwijze van A naar B: Wil of heb je geen steunpunten dan adviseren wij om een staalkabel te spannen. Van punt A naar punt B span je deze kabel (zie afbeelding 3 en 4)en met alle bijgeleverde bevestigingsmiddelen kun je de kabel goed strak spannen. De prikkabel kun je op deze manier langs de kabel geleiden en met zwarte tyribs vastmaken. Zo is het gewicht ook verdeeld en hangt je prikkabel mooi strak.

- Werkwijze van A naar B naar C: Je kunt natuurlijk ook de prikkabel kris kras over je tuin spannen. Op de laatste afbeelding is goed te zien hoe je dit doet. Bij elke set wordt een extra schroefoog geleverd. Deze bevestig je in het midden en hierdoor rijg je eerst de staalkabel doorheen en bevestig nu punt A en dan punt B zoals afbeelding 3 en 4.

Kortom, bestel een setje met staalkabel gelijk mee met je prikkabel zodat je lang kunt genieten van de verlichting.

Wij leveren een compleet setje staalkabel (30 meter) inclusief bevestigings middelen en zwarte tyribs geschikt voor prikkabels tot en met 25 meter lang.

© 2015 - 2021 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel