Lampion verlichting RGB met afstandsbediening

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 28,95 (inclusief btw)

Iedere lampion zijn eigen kleur met deze RGB lampion led verlichting

De set RGB bestaat uit 10 led lampjes met afstandsbediening en is uitermate geschikt als lampion verlichting voor lampionnen van 35 cm tm. 75 cm. Door het gebruik van deze set kun je iedere lampion zijn eigen kleur geven.

Ieder led lampje heeft 3 smd leds die zorgen voor een sfeervolle verlichting, de kleur kun je zelf bepalen dmv de afstandsbediening.
Ook de lichtsterkte is te regelen met de afstandsbediening.

Daarnaast heeft deze set ook nog de mogelijkheid om de verlichting automatisch van kleur te laten veranderen voor een extra feestelijk effect, dit kan met 2 programma’s:  jump en fade. Bij het jump programma springen de lampjes van kleur naar kleur, bij het fade programma veranderen ze geleidelijk van de ene kleur in een andere kleur.

De lampjes geven ongeveer 8-12 uur constant licht en zwakken daarna langzaam af. Bij gebruik van jump of fade verlichting neemt de brandtijd iets af doordat deze meer stroom vergen.

Kleuren: wit, warm wit + 12 kleuren vast of variabel.

 

Geen lampion te hoog voor deze led lampjes

Dankzij deze set kun je de lampionnen overdag al ophangen en hoeft je er niet meer bij om ze te verlichten, 1 druk op de afstandsbediening is voldoende om de verlichting in te schakelen. Dus je kunt de lampionnen tot ongeveer 5 meter hoog hangen als je wilt. 

 

De set is herbruikbaar

* Onze led lampjes zijn een eenmalige verlichting, het werkt op batterijen met een minimale brandtijd van 8 uur lang. Dit is voldoende om tijdens een feest avond de lampionnen te verlichten. Wil je de lampjes op een ander feest weer gebruiken houd er dan rekening mee dat de batterijen vervangen moeten worden, elk lampje bevat 2 batterijen. Deze batterijen zijn ook op onze website te bestellen.

De lampjes zijn herbruikbaar door ze te voorzien van nieuwe batterijen CR2032.  Let op: de verlichting is ipv. als er geen stroom punten in de buurt zijn en je de lampionnen ( tijdelijk ) toch wilt verlichten voor jou feest, de brand tijd is minimaal 8 uur. Genoeg voor een feest avond.

Gebruiksaanwijzing:

papiertje-verwijderenstap 1:

Draai de achterkant van het lampje af en haal het papiertje van de batterijen en draai het lampje weer in elkaar. Wanneer je deze vast draait zal het lampje gaan branden, uitschakelen kan met de meegeleverde afstandbediening.

 

LET OP:

Zodra de het papiertje van batterijen is verwijderd staan de lampjes in stand by modus en kunnen met de afstandbediening bediend worden. Dit betekent dat er stroom gebruikt wordt zonder dat de lampjes branden. (vergelijkbaar met de standby modus van de tv) De batterijen lopen hierdoor langzaam leeg. Wij adviseren daarom wanneer de lampjes langere tijd niet worden gebruikt de batterijen te verwijderen of het papiertje weer op de batterijen te doen.

 

Stap 2 (bij gebruik lampionnen) draadje-led-lampje

Aan de achterzijde van het lampje zit een uitsparing waar je een stukje nylondraad kunt bevestigen om het lampje in de lampion te hangen.

Stap 3

Plaats de lampjes in de lampionnen en hang ze op. Je kunt nu de lampjes bedienen met de afstandbediening en zelf kleuren kiezen, de lichtsterkte regelen, laten knipperen of ze van kleur naar kleur laten veranderen. Maar ook wanneer je gewoon wit licht wenst is dat natuurlijk ook mogelijk (dit is ice wit met en blauwe gloed)

Jump en Fade menu
het Jump en Fade menu zijn te versnellen en te vertragen door gebruik te maken van de lichtsterkte knoppen op de afstandsbediening

De set wordt compleet met batterijen geleverd en is klaar voor gebruik.

Ieder lampje apart instellen, elke lampion z'n eigen kleur

Met deze set heb je de mogelijkheid om ieder lampje apart in te stellen, iedere lampion kun je ook een andere kleur geven. Stel ieder lampje in naar keuze en zet m uit met de afstandsbediening, doe dit bij ieder lampje. Hang de lampjes in de lampionnen en zet ze aan met de afstandsbediening . De lampjes gaan nu branden zoals jezelf hebt ingesteld.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Overdag stijlvol witte lampionnen die je s’avonds met 1 druk op de knop verandert in kleurige lampionnen die al dan niet van kleur veranderen tijdens het feest.

Uit eigen voorraad leverbaar, binnen 1 a 2 werkdagen in huis.

© 2015 - 2021 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel