Sorteer op

Prikkabel lichtsnoer inclusief led lampen

 Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Kies voor een complete prikkabel lichtsnoer met led lampen en krijg een kant en klaar product thuis geleverd. Alle fittingen zijn al op het lampensnoer gemonteerd. Daarnaast beschikken de fittingen over een rubberen afdicht manchet (om een waterdichte afsluiting te geven rond de led lampen ) zodat je deze niet meer los hoeft bij te bestellen. De prikkabel is hierdoor geschikt voor buiten.  Ook beschikken alle prikkabel lichtsnoeren standaard over een gegoten stekker en een eindkapje. De led lampen* worden los bij geleverd. Het enige wat je nog moet doen is de led lampen in de fittingen draaien, de stekker in het stopcontact te steken en de verlichting is klaar voor gebruik!

Prikkabels met warm witte of gekleurde led lampen

 Bij elke prikkabel die wij verkopen kun je zelf een keuze maken uit de led lampen die het meest bij jou passen. Er is keuze uit warm witte led lampen, transparante led lampen of gekleurde led lampen. Kies bij de juiste maat prikkabel de led lampen naar keuze. Ben je op zoek naar losse lampen voor prikkabels? Bekijk dan ons aanbod aan prikkabel ledlampen.

Lichtsnoer voor buiten ophangen aan palen

 Wanneer je geen steunpunten hebt om je verlichting voor buiten op te hangen bieden onze Lichtpalen uitkomst. Wij bieden uit eigen voorraad metalen palen aan om je prikkabel verlichting aan op te hangen en om voldoende steun te bieden aan de verlichting als je een lange afstand moet overbruggen.

Sfeervolle priklampen voor in de tuin

 De priklampen sets van Wittelampionnen.nl zijn uitermate geschikt voor buiten en kunnen veilig het gehele jaar door in de tuin blijven hangen. Breng sfeer en romantiek in jouw tuin met behulp van priklampen. Heb jij vragen over onze priklampen of over onze service? Neem direct contact met ons op door te mailen naar info@wittelampionnen.nl of bel naar 06-52004624.

Wij bieden een ruim assortiment prikkabels en led lampen uit eigen voorraad. Binnen 2 werkdagen heb je het al in huis.

* De aangeboden prijzen voor prikkabels met led lampen zijn een vanaf prijs. Met de meest standaard led lampen. Kies je bijvoorbeeld Filament lampen, led op stokje of met lens dan wordt er een kleine meerprijs gerekend omdat deze lampen duurder zijn qua prijs.

 

Tip: bekijk ook onze sfeervolle lampionnen voor buiten!

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel