Goedkope decoraties voor jouw bruiloft

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Gefeliciteerd! Wij geven je de leukste tips voor goedkope versieringen voor jouw bruiloft. Zo organiseer je jouw droombruiloft mét oog voor budget. 

Versier de locatie met decoratie lampionnen

Met decoratie lampionnen tover je elke locatie in een mum van tijd om tot een sfeervolle bruidslocatie. Witte decoratie lampionnen zijn voordelig en geven ontzettend veel sfeer. Creëer bijvoorbeeld een zee van lampionnen aan het plafond. Wil je weten hoe je dit simpel en goedkoop kunt realiseren? Lees onze tips voor het versieren van je bruiloftzaal met lampionnen.    

Creëer een magische sfeer met lampionnen decoraties 

Hebben jullie een buitenlocatie? Dan kun je met lampionnen een magische sfeer creëren. Hang verschillende formaten decoratie lampionnen op in bomen op verschillende hoogtes of hang lampionnen op een snoer op. Kies voor witte lampionnen, dan krijg je direct een ‘bruiloft sfeertje’. In de avond krijg je helemaal een magische sfeer met alle lichtjes op het feest. Perfect om te genieten van muziek, hapjes, drankjes en natuurlijk je kersverse man of vrouw.
 

 

Tuinversiering huwelijk

Ga je trouwen in de tuin? Dan moet je rekening houden met verschillende weersvoorspellingen. Reserveer bijvoorbeeld een prachtige bruiloft feesttent. Komt er toch een buitje over? Geen zorgen, in de tent zit je droog en onze witte lampionnen zijn ook nog eens weerbestendig. Zo kun je samen genieten van een zorgeloze en prachtig gedecoreerde bruiloft. 

Goedkope decoraties voor jouw (buiten) bruiloft 

Naast witte lampionnen geven fakkels ook een unieke sfeer in de avond. Echte fakkels brengen risico’s met zich mee, kies daarom voor solar tuinfakkels. Deze bamboe tuinstekers worden overdag door de zon opgeladen om in de avond zodra het donker wordt een gezellig warm wit licht uit te stralen. Perfect voor een bruiloft! Bijkomend voordeel; zowel de fakkels en witte lampionnen zijn op verschillende gelegenheden weer te gebruiken. Meer lezen over inspiratie voor een tuinfeest? Wij geven je graag meer tips voor tuinversiering.

Vraag je vrienden en vriendinnen om hulp

Wanneer je aan de slag gaat met het decoreren van je locatie is er genoeg te doen. Vraag je vrienden en vriendinnen om je te helpen. Je kunt samen kijken naar leuke DIY decoraties om vooraf samen te maken en ze kunnen helpen met decoreren zelf. Ze vinden het vast ontzettend leuk om jullie te helpen op jullie grote dag!  

Heb jij hulp nodig met het decoreren van jouw bruiloft? Wij denken graag met je mee! Neem contact op en laat ons jou inspireren.

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel