How-to: lampionnen decoratief ophangen in een boom

Ben je op zoek naar de leukste decoratie voor in je tuin? Geef je bijvoorbeeld een tuinfeest, een barbecue of wil je permanente decoratie in je tuin? Wij helpen je graag met handige tips over lampionnen decoratief ophangen in een boom of op een andere plek in je tuin!

Witte lampionnen zijn prachtige items om je tuin mee te versieren. Ze geven een feestelijke uitstraling en door voor lampions met lichtjes te kiezen, creëer je een enorm gezellige sfeer. 

Bij wittelampionnen.nl vind je een groot aanbod aan witte lampionnen in allerlei formaten, met prikkabels, verlichting en meer!

Bekijk ons aanbod aan witte lampionnen

Kies de juiste plek voor het ophangen van lampionnen in je tuin

De juiste plek om lampionnen decoratief op te hangen in een boom hangt af van de gelegenheid. 

Geef je een tuinfeest? Dan wil je verschillende hoekjes creëren, waar je familie en vrienden lekker kunnen kletsen en borrelen. In dit geval is het leuk om op verschillende plekken lampionnen in bomen te hangen: je zult zien dat mensen automatisch bij de lampionnen zullen gaan zitten of staan!

Organiseer je een barbecue met vrienden? Dan is het leuk om de lampionnen rondom de eettafel te hangen. Zo zorg je voor een gezellige sfeer tijdens het eten. 

Lampionnen die je het hele jaar buiten kunt laten hangen

Wil je jouw lampionnen permanent buiten laten hangen? Kies dan voor onze nylon buiten lampionnen. Deze lampionnen zijn gemaakt van weerbestendige materialen, zodat je ze het hele jaar door buiten kunt laten. We raden je aan om deze lampionnen op een plek te hangen die je vanuit je woonkamer kunt zien: zo geniet je ook wanneer je binnen zit van een gezellige tuin!

Bekijk weerbestendige lampionnen

Hang de lampionnen op in groepjes in een boom

Één of twee witte lampionnen in een boom ophangen is leuk: groepjes lampionnen zorgen voor nóg meer sfeer! Zeker als je de lampionnen voorziet van verlichting, geven groepjes van enkele lampionnen bij elkaar een magisch effect. Door voor witte lampionnen te kiezen, houd je de versiering rustig en subtiel. 

Tip: hang de lampionnen op verschillende hoogtes in de boom, dit geeft een speelse uitstraling aan je decoratie. 

Geen bomen in je tuin en toch lampionnen ophangen

Als je een dakterras of een balkon hebt, dan heb je waarschijnlijk ook geen bomen waar je de lampionnen in kunt ophangen. Wanneer je tóch graag lampionnen wilt ophangen, dan zijn er gelukkig genoeg andere manieren om je witte lampionnen op te hangen.

Je kunt bijvoorbeeld werken met houten palen. Door een prikkabel te spannen tussen een houten paal en de dakgoot of een ander punt aan je huis, creëer je op een gemakkelijke manier toch een plek om een of meerdere lampionnen op te hangen. Heb je een overkapping of een veranda? Ook daar kun je natuurlijk je lampionnen aan ophangen.

Heb je een hek om je balkon of je terras? Ook dat is een leuke plek om lampionnen aan op te hangen. Omdat ze in dit geval niet zo hoog komen te hangen, kun je dan het beste voor kleinere lampionnen kiezen.

De mooiste lampionnen voor in je tuin kopen bij wittelampionnen.nl!

Of je nu op zoek bent naar grote witte lampionnen voor een speciale gelegenheid, kleinere witte lampionnen voor een gezellige barbecue of een feestje of naar weerbestendige lampionnen; je vindt ze bij wittelampionnen.nl! In ons assortiment vind je onder andere:


 

We hebben een groot assortiment met allerlei soorten lampionnen en accessoires, zoals verlichting. In ons grote magazijn hebben we vrijwel al onze producten op voorraad, daarom kunnen we jouw bestelling binnen 2 werkdagen leveren. En bestel je voor meer dan € 75,-? Dan nemen wij de verzendkosten op ons!

 

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel