Prikkabel lichtsnoeren kopen voor buiten

Tuinverlichting voor buiten nodig? Prikkabels, ook wel lichtsnoer of priksnoer genoemd, gebruik je als gezellige buitenverlichting voor in de tent, tuin of zaal. Prikkabels zijn uitermate geschikt voor buiten gebruik en kunnen het hele jaar door in de tuin blijven hangen.

De prikkabels of lichtslingers geven een constante warm witte of gekleurde verlichting en kun je ophangen vanaf een stroompunt op ieder gewenste plek. Iedere prikkabel wordt klaar voor gebruik geleverd. Je hoeft alleen de led lampen er in te draaien en het feest kan beginnen. Wij leveren verschillende lengtes professionele dikke platte zwarte prikkabels met 1 of 2 warm witte led lampen per meter. Of je nu een prikkabel van 5 meter zoekt of een prikkabel van 100 meter lang, Wittelampionnen.nl  levert prikkabels van 5, 10, 15, 20, 25, 35, 50 en 100 meter lang. Alles uit voorraad en boven 75 euro gratis verzonden in Nederland.

Prikkabel lichtsnoer voor gezellige buitenverlichting

Breng met behulp van een prikkabel lichtsnoer als buitenverlichting eenvoudig sfeer aan in je tuin. Van zwoele zomeravonden, tot aan gezellige winteravonden bij het haardvuur. Prikkabels zijn te gebruiken tijdens elk seizoen van het jaar en daarom ideaal om jouw tuin te verlichten op de meest sfeervolle manier. Daarnaast wordt er vaak gebruik gemaakt van prikkabels om de tuin of andere buitenruimtes extra feestelijk te maken bij feesten of partijen. Ook zie je vaak prikkabels hangen als verlichting buiten op een terras van een horeca gelegenheid of strand tenten. De led lampen zijn energie zuinig en gebruiken over het algemeen maar 1 Watt per lamp aan stroom.

Gebruik prikkabels veilig voor buiten

De prikkabels van Wittelampionnen.nl kun je veilig buiten ophangen en laten hangen het gehele jaar door. Onze zwarte rubberen prikkabels zijn spat waterdicht, als je de lampen indraait volgens bijgeleverde beschrijving in de doos. Zodoende kunnen de prikkabels veilig het hele jaar buiten blijven hangen. Wees ervan bewust dat het gebruik van een prikkabel veilig gebeurd, kies de juiste lengte kabel met het juiste aantal lampen en zorg dat je altijd geaarde stopcontacten gebruikt en de stekker verbindingen naar een verlengsnoer waterdicht afsluit om kortsluiting te voorkomen. Het is een misverstand om te denken dat er niet veel stroom door de kabel gaat vanwege de zuinige 1 Watt led lampen, er gaat gewoon 220 volt door de kabel.

Wil je er zeker van zijn dat je de juiste led lampen koppelt aan de prikkabels? Kies voor onze prikkabels met led lampen of de kant-en-klare prikkabels.

* Wij kunnen geen garantie geven als je alleen losse lampen bij ons koopt en gaat gebruiken in een prikkabel van een andere aanbieder. Dit omdat onze producten op elkaar zijn afgestemd. Onze rubberen ringen op de fittingen zorgen ervoor dat er geen water in de lampen kan komen. Neem voor vragen contact op met de klantenservice.

Heb je nog vragen of speciale wensen wat betreft de prikkabel of de led lampen? Bel of app 06-52004624 voor een snel antwoord.

Een prikkabel compleet wordt geleverd inclusief gratis 1 x reserve manchet en gratis 1 x reserve led lamp.

 

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel