Prikkabels, een complete lichtslinger voor buiten kopen  

 Tuinverlichting voor buiten nodig? Weleens gedacht om een prikkabel lichtslinger compleet met led lampen en fittingen te kopen? Prikkabels, ook wel priksnoer genoemd, gebruik je als gezellige feestverlichting voor in de tent, tuin of zaal.

Prikkabels of lichtslingers geven een constante warm witte of gekleurde verlichting en kun je ophangen vanaf een stroompunt op ieder gewenste plek. Iedere prikkabel wordt klaar voor gebruik geleverd. Je hoeft alleen de led lampen er in te draaien en het feest kan beginnen. Wij leveren verschillende lengtes professionele dikke platte zwarte prikkabels met 1 of 2 warm witte led lampen per meter. Of je nu een prikkabel van 5 meter zoekt of een prikkabel van 100 meter lang, Wittelampionnen.nl  levert prikkabels van 5, 10, 15, 20, 25, 35, 50 en 100 meter lang. Alles uit voorraad en boven 50 euro gratis verzonden in Nederland.

* Onze prikkabels zijn spat waterdicht als je de lampen indraaid volgens bijgeleverde beschrijving in de doos, zodoende kunnen de prikkabels het hele jaar buiten blijven hangen. Wij kunnen geen garantie geven als u losse lampen bij ons koopt en gaat gebruiken in een prikkabel van een andere aanbieder. Dit omdat onze producten op elkaar zijn afgestemd. Neem voor vragen contact op met de klantenservice.

* Wees ervan bewust dat het gebruik van een prikkabel veilig gebeurd, kies de juiste lengte kabel met het juiste aantal lampen en zorg dat je altijd geaarde stopcontacten gebruikt en de stekker verbindingen naar een verlengsnoer waterdicht afsluit om kortsluiting te voorkomen. Het is een misverstand om te denken dat er niet veel stroom door de kabel gaat vanwege de zuinige 1 Watt led lampen, er gaat gewoon 220 volt door de kabel.

HEB JE NOG VRAGEN OF SPECIALE WENSEN WAT BETREFT KABEL OF LAMPEN?  APP OF BEL 06-52004624 VOOR EEN SNEL ANTWOORD.

Een prikkabel compleet wordt geleverd inclusief gratis 1 x reserve manchet en gratis 1 x reserve led lamp.

 

© 2015 - 2021 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel