IJspegel of kerstverlichting koppelbaar voor buiten 

Goede kerstverlichting voor buiten nodig? Met de professionele ijspegelverlichting warm wit of de koppelbare kerstverlichting met 100 lampjes is er altijd wel een passende kerstverlichting voor buiten in de tuin. Wij leveren alle kerstverlichting uit eigen voorraad.

Het grote voordeel van onze professionele door koppelbare led kerstverlichting is dat je maar 1 stekker nodig hebt, je kunt vele meters kerstverlichting door koppelen op maar 1 stekker. Je kunt zelfs door middel van extra splitter snoeren aftakkingen maken in je kerstverlichting of vanaf de stekker een langere lengte kiezen wanneer de lampjes pas moeten beginnen. Kijk hiervoor bij de Professionele connector aansluitsnoeren en bestel deze meteen mee!

LET OP: iedere aanbieder heeft een andere aansluiting. Onze connector aansluitsnoeren passen waarschijnlijk niet op die van andere aanbieders. Neem gerust contact met ons op als je twijfelt!


Kerstverlichting in de tuin

Met de kerstverlichting van wittelampionnen.nl kun je op een verantwoorde manier jouw tuin decoreren met sfeervolle kerstlampjes. Deze kerstverlichting kun je plaatsen over de schutting, in bomen, in of over een tuinhuis.  Voor een speciaal randje, kun je kiezen voor onze ijspegelverlichting. Gezelligheid gegarandeerd!
 

Kerstverlichting over jouw dakrand

Kerstverlichting over een dakrand heenplaatsen is een populaire keuze tijdens de feestdagen. Niet raar, want hiermee fleurt jouw huis gelijk op! Bij het plaatsen van kerstverlichting over een dakrand heen kun je onze koppelbare kerstverlichting goed gebruiken. Hiermee heb je te maken met slechts één stekker waardoor je eenvoudig één aansluitpunt kunt gebruiken die uitkomt. Lees hier meer over onze koppelbare kerstverlichting.

Kies voor energiezuinige ijspegel verlichting of koppelbare kerstverlichting

Onze 10 meter lange koppelbare led kerstverlichting met 100 lampjes is energiezuinig en leverbaar in verschillende kleuren: warm wit ( 2200K ), warm wit met blauw fonkel ( 2200K ) en cool witte kerstverlichting. Dit staat duidelijk aangegeven bij ieder product. De ijspegelverlichting is ook leverbaar in warm wit ( 2200K ) met diverse ijspegels van verschillende lengtes. De totale lengte van 1 ijspegelkerstverlichting is 3 meter en maximaal door te koppelen tot 42 meter ijspegelverlichting op maar 1 stekker.

Natuurlijk kun je onze kerstverlichting onderling ook koppelen en ook voor binnen gebruiken om bijvoorbeeld je kerstboom te verlichten. In de regel kun je met 1 kerstverlichting van 10 meter een kerstboom tot ongeveer 175 cm hoog goed verlichten. Het is plug & play dus je hoeft niets meer zelf aan te sluiten: alles aan elkaar koppelen, stekker erin en branden maar!

Alle kerstverlichting voor buiten is ook geschikt voor binnen. Levering binnen 2 werkdagen.

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel