Led lampion verlichting

Geef nylon lampionnen voor buiten of witte lampionnen van rijstpapier een unieke uitstraling met onze led lampion verlichting. Losse led lampjes op batterijen die makkelijk in de lampionnen kunnen worden gehangen. In de lampion zit een haakje waaraan een los led lampje kunt hangen zodat de lampionnen van binnen uit worden verlicht. Wil je de zaal al eerder op de dag versieren maar pas s' avonds de verlichting aanzetten van de lampionnen? Gebruik dan onze set led lampjes warm wit met afstandsbediening. Ideaal voor lampionnen die hoog komen te hangen. Je kunt door middel van een druk op de knop 10 lampionnen tegelijk verlichten wanneer jou dat uitkomt. De set is herbruikbaar door de knoopcel batterijen te vervangen van de lampjes.

Wil je geen led ledverlichting op batterijen, wij hebben daar nu Lampion verlichting op stroom voor. Een streng van 10 meter lang met 20 kleine warm witte led lampjes die om de 50 cm bevestigd zijn. Je kunt de lampionnen tussen en om de lampjes heen hangen voor een feestelijk effect.

* Onze led lampion verlichting op batterijen zijn een eenmalige verlichting. Het werkt op knoopcel batterijen met een minimale brandtijd van 8 uur lang. Dit is voldoende om tijdens een feest avond de lampionnen te verlichten. Wil je de lampjes op een ander feest weer gebruiken houd er dan rekening mee dat de batterijen vervangen moeten worden, elk lampje bevat 2 batterijen. Deze batterijen zijn ook op onze website te bestellen.

 

 

Lampionnen met verlichting ophangen

 Hang jouw witte lampionnen op met wit satijn lint en hang een paar strookjes lint onderaan de lampion voor een romantische uitstraling. Wil je de lampionnen aan het plafond ophangen, gebruik dan nylondraad en bevestig dit aan onze zelfklevende ophangoogjes. Zo lijkt het net alsof de lampionnen zweven. Al deze handige artikelen kun je meteen mee bestellen bij de lampionnen. Je vindt ze bij de Lampion accessoires.

 

 

© 2015 - 2021 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel