Sorteer op

Tijd besparing door kant en klare lichtsnoeren te kopen als tuinverlichting

Bespaar veel tijd door kant en klare prikkabel te kopen. Een standaard prikkabel lichtsnoer wordt geleverd met losse led lampen die zelf nog moeten worden ingedraaid. Gebeurt dit niet op de juiste manier dan maken de lampen geen contact en doet de prikkabel het niet. Om dit probleem te voorkomen en om veel tijd te besparen is de kant en klare prikkabel ontwikkeld. Je hoeft zelf geen lampen meer in te draaien. De lampen zitten al in de fittingen gelijmd wat als groot voordeel betekent dat je alleen nog maar de stekker hoeft in te steken en de verlichting brandt.

Kant en klare prikkabels met energie zuinige led lampen

Deze kant en klare prikkabels bestaan uit onze zelfde professionele snoeren met een stekker en een eind kapje. De prikfittingen inclusief de energie zuinige led lampen ( priklampen ) zitten al voor gemonteerd op de kabel, zo ontvang je een complete set die direct klaar voor gebruik is.

Nieuw aan deze prikkabels/lichtsnoeren is de nieuw soort led lamp ontwikkeld door onze leverancier waarbij er geen E27 fitting meer is, maar de LEDs zitten vastgelijmd in de fitting. De lampen hoef je zodoende niet meer in de fittingen te draaien wat een enorme tijd besparing oplevert. Alle priklampen zijn reeds om de 50 cm gemonteerd en vastgelijmd in de fittingen voor een goede IP-waarde om buiten te gebruiken. De priklampen geven een prachtig vol lichteffect en zijn qua lichtopbrengst vergelijkbaar met een 8W gloeilamp. De melkwitte kap zorgt voor een mooie egale lichtuitstraling. Deze priklampen beschikken over een vrijwel onbreekbare kap van polycarbonaat. De priklampen zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur en worden uitgevoerd in warm wit 2650 K.

Ook zijn de priklampen los bestelbaar. Als er ooit een priklamp kapot gaat, bestel je eenvoudig een nieuw exemplaar en schroeft die op de plek van de kapotte priklamp met een inbus sleuteltje..

 

Prikkabels doorkoppelen tot een langere lengte

Alle kant en klare prikkabel lichtsnoeren zijn door koppelbaar. Dat betekent dat ze beschikken over een speciale connector aan het uiteinde van elke kabel. Hierdoor kun je de lichtsnoeren met elkaar doorverbinden als je in de toekomst een set wilt uitbreiden. Dit product is in 2 basis afmetingen voorradig: in 10 meter met 20 priklampen (incl. 1m aansluitsnoer) en in 25 meter met 50 priklampen (incl. 1,5m aansluitsnoer) Elke prikkabel bevat dus 2 lampen per meter. Doordat deze lichtsnoeren koppelbaar zijn kun je eenvoudig een langere lengte prikkabel samenstellen door te combineren met enkele van 10 meter of enkele van 25 meter te koppelen. Ook is het mogelijk om een van 10 meter en een van 25 meter te koppelen ( dan ontstaat 35 meter met 70 lampen ).

Kortom, je bespaart veel tijd en er zijn veel mogelijkheden met deze complete kant en klare prikkabels voor binnen en buiten.

Leverbaar binnen 1 a 2 werkdagen. Mocht je meer informatie willen hebben mail of bel ons gerust.

 

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel