Wil jij een gezellige en intieme sfeer creëren in jouw huis of tuin? Met witte decoratie lampionnen zorg je ervoor dat jouw ruimtes een sfeervolle uitstraling krijgen! In deze blog vertellen wij je hoe jouw ruimte intiem en feestelijk ingericht wordt met witte decoratie lampionnen.

Witte bruiloft decoratie

Je bruiloft is een feestelijk evenement dat een herinnering voor het leven met zich meebrengt. Een sfeervolle aankleding kan daarom niet ontbreken. Hang aan het plafond witte lampionnen in verschillende maten. Speel met verschillende hoogtes en creëer een prachtige lampionnen plafond. Vier jij jouw bruiloft buiten? Kleed het aan met weerbestendige nylon buiten lampionnen. Creëer een sprookjesachtig effect door de lampionnen met wit lint in de bomen te hangen. 

Wil jij meer inspiratie opdoen over versiering buiten bruiloft? Lees dan onze blog over versiering voor je bruiloft.
 

Witte tuindecoratie

Wil jij de tuin sfeervol verlichten tijdens deze donkere dagen? Door middel van lampion verlichting creëer je een intieme buitenruimte. De lampion verlichting op batterijen heeft een brandduur van 8 uur en is daarmee perfect voor een feestelijke avond. Wil je geen lampion verlichting op batterijen? Kijk dan eens naar de lampion verlichting op stroom. Hang de lampionnen op en geef je tuin een intieme feestelijke sfeer tijdens de donkere dagen.
 

Witte decoratie tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen wil je natuurlijk dat je huis en tuin een sfeervolle uitstraling hebben. Met de ijspegelverliching koppelbaar breng jij jouw dakrand, balkon of overkapping in kerstsferen. Ook een gezellige sfeer in huis creëren? Hang op verschillende plekken in je huis witte feestversiering en lampionnen op. Zo creëer je knusse hoekjes. Daarnaast kun je creatief aan de slag met een streng kerstverlichting. Leg deze bijvoorbeeld op tafel, doe ze in een stolp of hang ze om ergens omheen.

Wil je meer inspiratie opdoen over het versieren van jouw huis met witte decoratie tijdens de feestdagen? Lees dan onze blog over kerstinspiratie voor in jouw huis

 

 

Witte decoratie voor iedere gelegenheid van wittelampionnen.nl

Ben jij op zoek naar witte feestversiering voor jouw bruiloft, verjaardag of woning? Met de producten van wittelampionnen.nl tover je iedere gelegenheid om tot een sfeervol tafereel. Liever persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op.

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel