Sorteer op

Lampionnen slinger oplaadbaar door de zon

In het seizoen bieden wij elke keer weer nieuwe soorten solar verlichting aan. Meestal zijn dat witte solar lampionnen slingers die oplaadbaar zijn door de zon. Witte lampion slingers zijn een vast onderdeel van onze webshop maar tegenwoordig kun je ook hele mooie solar hanglampen voor buiten kopen op Zonne-energie. Je haalt hiermee de woonkamer naar buiten!

Solar hanglamp verlichting voor buiten op zonne-energie

Alle solarverlichting is geschikt voor buiten en standaard worden oplaadbare batterijen in de producten al meegeleverd om op te laden door de zonne-energie Over het algemeen geldt: de schakelaar omzetten, de handlamp voor buiten een dag in de volle zon opladen en zodra de schemering valt kun je genieten van de verlichting.

De solar lampion slingers zijn gemaakt van 10 witte kleine lampionnetjes van nylon wat weerbestendig is voor buiten. Een krachtig Zonne paneel bijgeleverd op een spies doet de verlichting gaan branden zodra het donker wordt. De lampionnen slinger wit van 450 cm geeft gezellig licht door het gebruik van kleine led lampjes in de lampionnetjes. De lampion slingers worden geleverd inclusief een vervangbare oplaadbare batterij. 

Wij leveren alles uit eigen voorraad binnen 1 a 2 werkdagen hangt de solar verlichting al in je tuin!

© 2015 - 2022 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel