Sorteer op

Grote hoeveelheid witte lampionnen in een voordeel pakket ook met led verlichting.

Heb je een grote hoeveelheid witte lampionnen nodig als aankleding van de feest zaal voor jou bruiloft of communie? Dan is een lampion pakket iets voor jou. Lampion pakketten zijn voordelig en uniek en bestaan uit een grote hoeveelheid witte lampionnen in drie verschillende maten. Bovendien is het een stuk voordeliger om lampion pakket aan te schaffen. Zo heb je in een keer genoeg lampionnen om jou feest locatie mee te versieren. Je kunt kiezen of je met of zonder lampion led verlichting wilt. Bovendien versturen wij deze lampion pakketten gratis in Nederland en Belgie en leveren wij er ook nog eens gratis nylondraad bij om alle lampionnen op te hangen.

Nieuw zijn onze veerhaakjes, een snelle manier om veel lampionnen snel op te hangen. Wanneer je veel lampionnen moet ophangen bespaar je veel tijd met deze veerhaakjes. Je hoeft niet elke lampion met een touwtje aan het plafond en de lampion te knopen.Wij leveren zelfklevende ophangoogjes die je eventueel ook aan het plafond kunt plakken, veerhaakje eraan, de lampion aan het andere uiteinde van het veerhaakje hangen en klaar. Door het gebruik van veerhaakjes kun je elke lampion op ieder gewenste hoogte hangen door eenmalig het veertje uit te rekken.

 

Verschillende maten lampionnen eventueel met led verlichting

Dit pakket bestaat uit 3 verschillende maten lampionnen: 20 cm, 35 cm en 50 cm. Van elke maat witte lampion een aangepaste hoeveelheid zodat je een goede maatverdeling tussen de verschillende lampionnen krijgt. Wil je de lampionnen in de avond verlichten, kies er dan losse led verlichting bij. Bekijk snel onze lampion pakketten en bestel deze goedkope witte lampionnen als versiering voor jou feest.

Alle lampion pakketten worden binnen 1 a 2 werkdagen naar je toe gezonden.

 

© 2015 - 2021 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel