Sorteer op

Voordelige witte lampion pakketten bruiloft versiering

Heb je een grote hoeveelheid witte lampionnen nodig als aankleding, versiering van de feest zaal voor jouw bruiloft of communie? Dan zijn onze witte lampion pakketten iets voor jou. Lampion pakketten zijn voordelig en uniek en bestaan uit een grote hoeveelheid witte lampionnen in drie verschillende maten. Bovendien is het een stuk voordeliger om een lampion pakket aan te schaffen. Zo heb je in een keer genoeg lampionnen om jouw feest locatie mee te versieren. Je kunt kiezen of je met of zonder lampion led verlichting wilt. Bovendien versturen wij deze lampion pakketten gratis in Nederland en Belgie en leveren wij er ook nog eens gratis nylondraad bij om alle lampionnen op te hangen.

Lampionnen uit de lampion pakketten snel ophangen

Nieuw zijn onze veerhaakjes, een snelle manier om veel lampionnen snel op te hangen. Wanneer je veel lampionnen uit onze lampion pakketten moet ophangen bespaar je veel tijd met deze veerhaakjes. Je hoeft niet elke lampion met een touwtje aan het plafond en de lampion te knopen. Wij leveren ook zelfklevende ophangoogjes die je eventueel ook aan het plafond kunt plakken, veerhaakje eraan, de lampion aan het andere uiteinde van het veerhaakje hangen en klaar. Door het gebruik van veerhaakjes kun je elke lampion op ieder gewenste hoogte hangen door eenmalig het veertje uit te rekken.

Diverse maten lampion pakketten optioneel met led verlichting

Witte lampion pakketten bestaan uit 3 verschillende maten lampionnen per pakket: 20 cm, 35 cm en 50 cm. Van elke maat witte lampionnen een aangepaste hoeveelheid zodat je een goede maatverdeling tussen de verschillende lampionnen krijgt. Wil je de lampionnen in de avond verlichten, kies er dan losse led verlichting bij. Bekijk snel onze lampion pakketten en bestel deze goedkope witte lampionnen als versiering voor je feest.

Alle lampion pakketten worden binnen 1 a 2 werkdagen naar je toe gezonden.

 

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel