Sorteer op

Prikkabels door koppelen als festival verlichting

Prikkabels verlengen tot een langere lichtslinger op maar 1 stekker. Dit is mogelijk met onze door koppelbare prikkabels. Dezelfde professionele prikkabel lichtsnoeren uit ons assortiment maar nu met een speciale connector aan het uiteinde van ieder snoer. Hierdoor kun je eenvoudig de volgende koppelbare prikkabel aansluiten. Soms kiest men ervoor om in eerste instantie een koppelbare prikkabel aan te schaffen omdat men twijfelt over de lengte. Later kun je altijd een extra koppelbare prikkabel aanschaffen en je bestaande prikkabel uitbreiden. Er zijn verschillende maten en mogelijkheden, bekijk snel onze professionele koppelbare prikkabels voor buiten.

Het grote voordeel van koppelbare prikkabels: Je hoeft niet te door te koppelen, elke koppelbare prikkabel is ook afzonderlijk te gebruiken of je kunt meerdere kabels doorkoppelen zodat alles op maar 1 stekker kan worden aangesloten. Bekijk snel de maten en mogelijkheden om deze handige lichtsnoeren aan te schaffen.

 

Aansluitsnoer naar stopcontact te kort?

De bijgeleverde stekker aansluitsnoer bij koppelbare prikkabels is maar 100 cm of 150 cm. Vaak veel te kort om naar een stopcontact te gaan. Er is nu een tussenkabel( zwart) en alleen geschikt voor koppelbare prikkabels, waarmee je de afstand van de stekker tot de eerste lamp met 5 meter kunt verlengen. Reuze handig dat dan nu de lampen pas na 5 meter beginnen. Bestel deze tussenkabel gelijk mee, zo kun je makkelijker bij een stopcontact komen en hoef je geen verlengsnoeren te gebruiken. 

 

De juiste keuze led lampen bepalen voor koppelbare prikkabels

Er is ruime keuze uit verschillende led lampen voor de prikkabel. Bekijk de afbeeldingen van de lampen goed en bepaal welke lamp het beste bij jou past. Bij de losse led lampen voor de prikkabel is uitgebreide informatie te vinden over de gekozen led lampen. De prijzen van de koppelbare prikkabels is inclusief de meest standaard led lampen. Kies je een luxere lamp uit dan is er een iets prijsverschil omdat niet alle led lampen gelijk zijn in prijs.

De keuze van de led lampen is heel persoonlijk maar kom je er niet uit laat het ons gerust weten en wij proberen de juiste informatie te verstrekken om je keuze net iets makkelijker te maken.

 

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel