Witte lampionnen van papier kopen als versiering

Als versiering voor bruiloft of feest kun je witte lampionnen van papier kopen. Wij bieden een groot assortiment witte lampionnen van rijstpapier aan. Deze papieren lampionnen zijn uitermate geschikt als betaalbare decoratie of versiering voor elke gelegenheid. Doordat wij een grote voorraad lampionnen hebben leveren wij ook voor televisie of evenementen. De rijstpapieren lampionnen zijn leverbaar in diverse afmetingen. Zo is er al een hele kleine witte lampion van 15 cm tot wel een grote witte lampion van 65 cm.

Alle lampionnen zijn met de hand gemaakt. Er worden stroken rijstpapier op een flexibel metalen frame gelijmd met de banen over elkaar. Zo ontstaat er elke keer een band die de lampionnen hun uitstraling geeft. Bij elke lampion wordt een handleiding geleverd en een metalen spanner die je in de lampion moet steken en die dan de lampionnen hun bekende ronde vorm geeft. De lampionnen kun je eenvoudig ophangen een de metalen spanner, er zit al een haakje aan.

Onze papieren lampionnen zijn niet brandvertragend. In openbare ruimtes is dit vaak wel een vereiste vanwege brandgevaar. Wij kunnen ook brandvertragende spray leveren zodat je zelf de lampionnen voor aanvang van het feest kunt impregneren en ze als veilige versiering kunt gebruiken in de feestzaal.

 

Witte lampionnen van papier met led verlichting

Het is al mooi om witte lampionnen van papier als versiering op je feest te hebben hangen maar helemaal uniek zou het zijn wanneer je de lampionnen in de avond ook nog kunt verlichten. Wij verkopen ook lampion ledverlichting. Er is keuze uit losse led lampjes op batterijen die je eenvoudig in de lampionnen hangt. Lampion verlichting zowel met als zonder afstandsbediening. Of je kunt ervoor kiezen om een prikkabel op te hangen waar je de lampionnen om de led lampen heen monteert zodat de lampionnen van binnen uit worden verlicht.

Kijk bij de lampion verlichting en bepaal zelf je keuze.


Dé specialist op gebied van witte lampionnen

Bestel jouw witte lampionnen van papier via wittelampionnen.nl. Al 8 jaar dé specialist op gebied van lampionnen. Heb je vragen over onze lampionnen, bijbehorende verlichting, of andere zaken omtrent onze producten? Laat het ons weten! Wij helpen je graag. Neem contact op via info@wittelampionnen.nl of bel ons op 06 - 52004624.

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel