Witte lampionnen kopen van rijstpapier als versiering voor elke gelegenheid

Als versiering voor bruiloft of feest kun je witte lampionnen kopen. Wij bieden een groot assortiment witte lampionnen van rijstpapier aan. Deze papieren lampionnen zijn uitermate geschikt als betaalbare decoratie of versiering voor elke gelegenheid. Doordat wij een grote voorraad lampionnen hebben leveren wij ook voor televisie of evenementen. De rijstpapieren lampionnen zijn leverbaar in maar liefst 9 verschillende maten. Zo is er een kleine witte lampion van 20 cm tot wel een grote witte lampion van 75 cm.

Alle lampionnen zijn met de hand gemaakt. Er worden stroken rijstpapier op een flexibel metalen frame gelijmd met de banen over elkaar. Zo ontstaat er elke keer een band die de lampionnen hun uitstraling geeft. Bij elke lampion wordt een handleiding geleverd en een metalen spanner die je in de lampion moet steken en die dan de lampionnen hun bekende ronde vorm geeft. De lampionnen kun je eenvoudig ophangen een de metalen spanner, er zit al een haakje aan.

Onze papieren lampionnen zijn niet brandvertragend. In openbare ruimtes is dit vaak wel een vereiste vanwege brandgevaar. Wij kunnen ook brandvertragende spray leveren zodat je zelf de lampionnen voor aanvang van het feest kunt impregneren en ze als veilige versiering kunt gebruiken in de feestzaal.

 

Witte lampionnen met of zonder led verlichting?

Het is al mooi om lampionnen als versiering op je feest te hebben hangen maar helemaal uniek zou het zijn wanneer je de witte lampionnen in de avond kunt verlichten. Wij verkopen ook lampion verlichting. Er is keuze uit losse led lampjes op batterijen die je in de lampionnen hangt. Zowel met als zonder afstandsbediening. Of je kunt ervoor kiezen om een prikkabel op te hangen waar je de lampionnen om de led lampen heen monteert zodat de lampionnen van binnen uit worden verlicht.

Kijk bij de lampion verlichting en bepaal zelf uw keuze.

© 2015 - 2021 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel