Lampionnen als versiering voor je bruiloft

Wij geven enkele tips hoe je een feest locatie op je bruiloft kunt versieren met witte lampionnen van papier of nylon lampionnen voor een buiten locatie. Lampionnen zijn een betaalbare versiering voor elk trouwerij feest. Lampionnen zijn in grote hoeveelheden verkrijgbaar uit eigen voorraad en elke lampion is tenminste in 3 verschillende maten verkrijgbaar.

Tip 1: Een bruiloft zaal versieren met witte lampionnen

Als je een zaaltje huurt waar je het bruiloft feest gaat geven dan wil je dit natuurlijk naar je eigen smaak gaan versieren. Witte lampionnen van rijstpapier bieden de uitkomst. Met lampionnen kun je op een betaalbare manier elke locatie versieren waar jij je trouwerij gaat vieren. Wanneer je lampionnen aan het plafond gaat ophangen onstaat er in een handomdraai een sfeervolle versiering. Pak lekker uit met verschillende maten witte lampionnen door elkaar heen te hangen. Door met verschillende hoogtes te spelen breng je een prachtig lampionnen plafond tot stand. Gebruik als basis een aantal lampionnen van 50 cm die je allemaal op dezelfde hoogte hangt. Daar tussendoor hang je 2 keer zoveel lampionnen van 35 cm iets hoger dan de lampionnen van 50 cm. Vervolgens vul je tussen ruimtes op met wat kleinere lampionnen van bijvoorbeeld 20 cm. Zo ontstaat er een zee van witte lampionnen, een betaalbare versiering die ook nog eens heel sfeervol is. De gasten zullen nog lang over jullie huwelijk na praten!

Wil je een maat lampionnen van papier dan zijn deze los per stuk verkrijgbaar op onze website. Heb je veel lampionnen nodig dan verwijzen wij je naar onze lampion pakketten. In deze pakketten zitten een grote hoeveelheid lampionnen in 3 verschillende maten waarmee je vrijwel elke locatie kunt versieren.

lampionnen als versiering voor bruiloft

 

Tip 2: Nylon lampionnen als bruiloft versiering voor buiten locatie

Als je gaat trouwen en je geeft een feest in de buiten lucht dan kun je het beste de buiten locatie versieren met weerbestendige lampionnen voor buiten. Deze witte lampionnen zijn gemaakt van stevig nylon. Door dit sterke materiaal kunnen deze lampionnen tegen de regen. Ook al vier je je bruiloft buiten, het blijft natuurlijk toch Nederland. Met de lampion voor buiten hoef je je geen zorgen te maken over het weer. Deze tuin lampionnen zijn in diverse maten verkrijgbaar, zowel per stuk als in voordelig geprijsde nylon lampion pakketten

Wees zelf creatief, hang bijvoorbeeld lampionnen in de bomen, de struiken of aan schuttingen en veranda's. De locatie fleurt er zeker van op. Het geeft een sprookjes achtig effect wanneer je witte lampionnen aan witte linten in de bomen hangt. Bij de accessoires leveren wij wit satijnlint op rollen van 25 meter. Ook kun je hier doorzichtig nylondraad bestellen. Als je lampionnen aan nylondraad ophangt lijkt het net of ze zweven!

lampionnen buiten bruiloft versiering

 

Tip 3: Lampionnen op je bruiloft verlichten middels led verlichting

Wanneer je gaat trouwen en je gaat de locatie versieren met lampionnen dan gaat het bruiloft feest waarschijnlijk tot in de late uurtjes door. Hoe mooi zou het zijn dat de lampionnen dan worden verlicht zodra het donker wordt? Ook hiervoor hebben wij de oplossing: De lampionnen kun je dan verlichten door gebruik te maken van losse led verlichting. Deze lampion verlichting is er op batterijen maar ook op stroom. Lampion led lampjes op batterijen raden wij aan alleen voor eenmalige verlichting omdat je elke keer de batterijen moet vervangen. Heb je stroom punten tot je beschikking dan is het eenvoudig om lampion led verlichting te kiezen op stroom. Dit kan een prikkabel zijn met led lampen of led verlichting met kleine led lampjes net als kerstverlichting. Bij beide verlichting op stroom zitten de lampen verder uit elkaar zodat er ruimte overblijft om lampionnen tussen of om de lampen te hangen. Zo kun je de lampionnen gaan verlichten zodra het donker wordt. Je hebt dus een lange sliert met lichtjes waaraan vele lampionnen een feestelijke sfeer uitstralen.

lampionnen met led verlichting voor bruiloft

 

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel