Uitverkocht!

Kerstverlichting koppelbaar voor buiten warm wit - 100 led lampjes

Artikel 1 van 8
€ 29,95 (inclusief btw)

Kerstverlichting voor buiten met 100 led lampjes in warm wit

Het professionele karakter van deze door koppelbare led kerstverlichting voor buiten is bij deze verlichting ook direct zichtbaar als je de kwalitatieve rubberen snoeren in handen hebt. De professionele kerstverlichting met 100 lampjes is 10 meter lang en is koppelbaar, en daardoor altijd uit te breiden, door middel van de handige connectoren die aan de snoeren zijn verbonden. Uiteraard kunt je deze producten de hele winter buiten laten langen. 

Dit zijn dezelfde aansluitingen als u ooit bij Prikkabel Led of Lumenxl kerstverlichting heeft gekocht.

Wanneer je de kerstverlichting uit wilt breiden kies er dan voor om minimaal 1 set met aansluitsnoer en stekker te kopen en meerdere sets die je wilt doorkoppelen kun je zonder aansluitsnoer kopen.

Je hoeft natuurlijk niet door te koppelen als je genoeg hebt aan 10 meter lengte, dan koop je 1 set inclusief aansluitsnoer met stekker en het uiteinde van deze verlichting is dan waterdicht afgesloten door een schroefdopje op de connector. En als je later besluit om de verlichting uit te breiden kun je altijd nog een setje extra kopen.

Dit is het grote voordeel van koppelbare kerstverlichting, meerdere sets allemaal op 1 stekker aangesloten. 

Het maximaal aantal door te verbinden snoeren is 10 stuks met een totaal van 100 meter en 1000 lampjes op 1 stekker.

Ideaal te gebruiken als:
– tuinverlichting
– terrasverlichting of om de pergola wikkelen
– struikverlichting
– boomverlichting, diverse takken uitlichten

- Ook is 1 lengte kerstverlichting van 10 meter met aansluitsnoer voldoende om de kerstboom in huis te verlichten.
 

Optioneel: je kunt kiezen wel of geen aansluitsnoer erbij te kopen. Uiteraard heb je wel minimaal 1 aansluitsnoer nodig om de producten te laten werken.

KIJK BIJ " MAAK UW KEUZE " MAAK HIER DE KEUZE OM TENMINSTE 1 SET TE KOPEN MET AANSLUITSNOER MET STEKKER ( 1,5 MTR ) DE REST DIE JE WILT KOPPELEN KAN ZONDER AANSLUITSNOER BESTELD WORDEN.

 

Stekker afstand verlengen

Voor de werking van de kerstverlichting heb je een stekker aansluitsnoer nodig. Deze is altijd 1,5 meter. Soms is dit te kort en wil je dat de lampjes verder gaan beginnen. Kies dan voor een kerstverlichting verlengsnoer. Deze snoeren zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar en zo kun je de eerste lampjes vanaf je stop contact pas na 1 meter, 5 meter of zelfs 10 meter laten beginnen. Kijk hier voor deze verlengsnoeren voor je kerstverlichting.

 

De verlichting automatisch aan/uit laten gaan?

Handig en energiezuinig om de verlichting op een bepaald tijdstip aan/uit te schakelen. Bestel meteen een tijdklok of schemerschakelaar mee en bespaar op je stroomkosten.

 

Eigenschappen

  • Materiaal: hoogwaardige zwarte rubberen snoeren met 100% pure koperen bedrading (1x0.5mm2)
  • Type LEDs: hoge lumen LEDs
  • Kleur LEDs:  Warm wit geel gezellig licht ( 2200 K )
  • Aantal LEDs: 100 per 10 meter
  • Doorkoppelbaar: ja, maximaal 10 sets / 100 meter met in totaal 1000 lampjes zijn door te koppelen
  • Voltage: 220-240VAC
  • Dimbaar: Ja (dimmer niet meegeleverd)
  • Verbruik: 9,6W per 10 meter
  • Beschermingsgraad: IP65 wanneer de stekkerverbinding wordt beschermd.
  • Lengte: 10 meter per stuk

* Ook kun je kiezen om aftakkingen te maken van 1 kerstverlichting snoer naar bijvoorbeeld 2, 3 of 5 stuks. Kijk bij Kerstverlichting splitter snoeren voor deze opties.

 DE SETS ZIJN MAKKELIJK DOOR TE KOPPELEN DOOR DE HANDIGE CONNECTOREN. ZO ONTSTAAT ER EEN PRACHTIGE WARMWITTE KERSTVERLICHTING VAN 10 TALLEN METERS LANG

LET OP: IEDERE AANBIEDER HEEFT WEER EEN ANDERE AANSLUITING, ONZE CONNECTOR AANSLUITSNOEREN PASSEN WAARSCHIJNLIJK NIET OP DIE VAN ANDERE AANBIEDERS, BEKIJK DE LAATSTE FOTO EN LET OP DE UITSPARING. NEEM CONTACT MET ONS OP ALS JE TWIJFELT.

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel