Kerstverlichting aftakken

Kerstverlichting splitter snoeren

Vorige Artikel 5 van 5
€ 5,50 (inclusief btw)

Professionele kerstverlichting aansluit snoeren met connector

 Bij het gebruik van onze professionele koppelbare kerstverlichting kun je misschien denken, leuk dat doorkoppelen maar dan heb ik alleen een langere sliert kerstverlichting. Ik wil mijn boom verlichten en ik wil aftakkingen kunnen maken met de kerstverlichting die alle kanten op kunnen....

Hier hebben wij een geweldige oplossing voor: Let wel...onze connector snoeren passen waarschijnlijk niet op die van andere aanbieders, bekijk de laatste foto en let op de uitsparing! Informeer hiernaar voordat u bij ons besteld en gebruiken gaat met die van andere aanbieders. Terug zenden van deze snoeren is uitgesloten vanwege de hoge kosten!

Foto 2: Koppelbaar splitter snoer 0,5 mtr met connector van 1 naar 2:

Met dit snoer kun je vanaf de stekker een aftakking maken naar 2 kerstverlichting snoeren die elk een andere kant op kunnen gaan. De ene kant links af en de andere bijvoorbeeld rechts af, of de ene naar boven en de andere naar beneden. Of je nu vanaf de stekker meteen een aftakking wil maken naar 2 of eerst 1 kerstverlichting snoer en dan pas een aftakking naar 2 kerstverlichting snoeren wilt, het is allemaal mogelijk, plug en play. Je kunt maximaal 10 kerstverlichtingsnoeren aansluiten op 1 stekker. Prijs € 5,50.

 

Foto 3: Koppelbaar splitter snoer 0,5 mtr met connector van 1 naar 3:

Met dit snoer kun je van 1 kerstverlichting een aftakking maken naar 3 die elk een andere kant op kunnen gaan. Of je nu vanaf de stekker meteen een aftakking wil maken naar 3 of eerst 1 kerstverlichting snoer en dan pas een aftakking naar 3 kerstverlichting snoeren wilt, het is allemaal mogelijk, plug en play. Je kunt maximaal 10 kerstverlichtingsnoeren aansluiten op 1 stekker. Handig om kleine bomen mee te verlichten. Dit alles met maar 1 stekker! Prijs € 7,95.

 

Foto 4: Koppelbaar splitter snoer 0,5 mtr met connector van 1 naar 5:

Met dit handige snoer kun je van 1 kerstverlichting een aftakking maken naar 5 die elke een andere kant op moeten gaan. Of je nu vanaf de stekker meteen een aftakking wil maken naar 5 of eerst 2 kerstverlichting snoeren en dan pas een aftakking naar 5 kerstverlichting snoeren wilt, het is allemaal mogelijk, plug en play. Je kunt maximaal 10 kerstverlichtingsnoeren aansluiten op 1 stekker. Handig om grote bommen mee te verlichten. Je gebruikt maar1 stekker! Prijs € 9,95.

 

Foto 5: Aansluitsnoer met stekker 1,5 meter connector:

Als je aansluitsnoer met stekker kwijt of kapot  bestel hier een extra aansluitsnoer van 1,5 meter. Prijs: € 5,95

- Mocht je nog vragen hebben wat betreft aansluiten of het splitten van de kerstverlichting mail of bel en wij helpen je met iedere vraag. Tel: 0652004624

 

 

© 2015 - 2022 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel