Jouw tuinfeest inrichten? Witte lampionnen zijn dé tuinversiering die je zoekt! 

Wil je met het mooie weer op komst een tuinfeest organiseren en ben je op zoek naar de juiste tuinversiering voor jouw festiviteiten? Dan zijn witte lampionnen van nylon dé manier om je tuin feestelijk aan te kleden. Met licht breng je vreugde, gezelligheid en een warm gevoel, ook later op de avond. Van een familie barbecue tot een jubileumfeest of zwoele zomeravond: witte lampionnen zijn geschikt voor ieder tuinfeest!

Zo zorg jij voor de juiste tuinfeest versiering 

Wanneer je zoekt naar tuinversiering die past bij jouw feest, zijn witte lampionnen een veilige, neutrale en toch logische keuze. Met meerdere lampionnen in verschillende groottes creëer je diepte. Variatie in de maat van je lampionnen zorgt dus voor een speels en ruimtelijk effect. Wil je zelf je lampionnenpakket samenstellen? Dan kun je het beste je lampionnen per stuk uitzoeken. Heb je versiering nodig voor een relatief groot feest? Dan is het een goed idee om voor een lampion pakket met een prijsvoordeel te kiezen. Jouw set is compleet met wit satijnen lint om de lampionnen op te hangen.

tuinfeest-lampionnen

Tuindecoratie voor jouw feest in de buitenlucht

Vraag je je af of de lampionnen het wel houden, mocht er een buitje overkomen? Vrees niet! Ook in Nederland zijn lampionnen op jouw buitenfeest veilig. Voor de regen, maar ook voor andere weersinvloeden. Met buiten lampionnen per stuk in vier verschillende maten kun jij zelf aan de slag om diverse groottes lampionnen op te hangen. Liever een hele set? Ga dan voor een nylon lampion pakket voor een voordelig prijsje. Voor een compleet droog en droomachtig effect ga je voor nylon draad. Jouw nylon lampionnen hangen hoog en droog. Bovendien lijken ze door het doorzichtige draad in de lucht te zweven.

Van geboorte tot huwelijk: tuinversiering voor ieder feest

De kracht van witte lampionnen ligt in de brede inzetbaarheid. Gebruik de lampionnen van jullie bruiloft tot de geboorte van jullie eerste kindje: de lampionnen zijn multi-inzetbaar en bij goede zorg herbruikbaar. Bij tuindecoratie voor het feest van je leven en ter viering van nieuw leven is witte tuinversiering een stijlvolle en symbolische keuze. Wit wordt namelijk geassocieerd met licht, goedheid, onschuld, zuiverheid en maagdelijkheid. Het wordt beschouwd als de kleur van perfectie. 

tuinversiering-lampionnen

Tuindecoratie ideeën voor een feest dat een nieuw begin viert

Naast tuinversiering om een geboorte of huwelijk te decoreren, zijn witte lampionnen uitermate geschikt om een hectische periode feestelijk af te sluiten en een nieuw pad in te slaan. Wit wordt namelijk gezien als de kleur van puurheid en vrede. De kleur roept met name positieve associaties als eenvoud, stilte, kalmte, netheid en helderheid op. De kleur stimuleert tot opruimen, symboliseert een nieuw begin en reinheid.

Op zoek naar witte verlichting voor jouw feest?

Naast de lampionnen van rijstpapier en nylon heb je koppelbare ledverlichting op stroom nodig om jouw lampionnen van licht te voorzien. Als alternatief of aanvulling op de lampionnen kun je kiezen voor prikkabels met lampen om jouw feest te verlichten. 

Welke tuindecoratie ideeën heb jij over witte lampionnen? 

Gaat er een lichtje branden wanneer jij denkt aan witte lampionnen voor jouw feest? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën! Waar laten witte lampionnen zich volgens jou goed voor lenen? Van tuindecoratie op een moderne manier tot vijftig tinten wit. Laat je licht schijnen op de veelzijdigheid van wit! Wij denken graag met je mee hoe jij jouw tuinfeest kunt decoreren. Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te belichten!

 

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel