Sorteer op

Losse led lampen voor de prikkabel kopen

Wil je de ene keer warm witte led lampen gebruiken en de andere keer gekleurde led lampen? Er is veel keuze uit losse led lampen voor de prikkabel. Bekijk de afbeeldingen goed en bepaal welke lamp je het mooiste vindt. Op deze pagina kun je eenvoudig ook extra losse led lampen bij bestellen mocht je ooit van lamp willen wisselen.

Ook als je zelf een prikkabel op maat gaat maken met losse fittingen kun je hier de led lampen van jouw keuze bestellen. Wanneer je losse fittingen gaat gebruiken om zelf een prikkabel samen te stellen kun je kiezen uit alle lampen.


Diverse variaties in led lampen voor je lichtsnoer

Wij bieden diverse sets prikkabels met lampen aan op onze website. Het kan natuurlijk zijn dat je op een ander feest een totaal andere uitstraling wilt laten ontstaan, dan is het handig om gebruik te maken van losse led lampen voor prikkabels. Kies dan bijvoorbeeld voor Gekleurde led lampen of de Frosted of Transparante led lampen, deze lampen geven net iets minder warm wit licht dan de standaard melkwitte priklampen.

 Al onze warm witte lampen en gekleurde lampen zijn 1 watt per lamp, dit is ongeveer vergelijkbaar met een gloeilamp van 5 - 8 watt. De lampen zijn dan ook erg energiezuinig en gebruiken relatief weinig stroom. Ook is het mogelijk om gekleurde led lampen te kopen, deze zitten in een kleurmix van 5 verschillende kleuren per set.

NOOT: Het is van belang om zeker te weten wanneer u alleen lampen bij ons koopt en een prikkabel bij een andere aanbieder, dat de fittingen waterdicht zijn. Wij kunnen daarom geen garantie geven als u alleen lampen bij ons koopt. Onze prikkabels zijn geschikt voor buiten en de led lampen worden ook waterdicht afgesloten door de speciale rubberen manchet/afdichtring op de fitting. Onze systemen zijn op elkaar aangepast zodat er geen water in de lampen kan komen. Gebruik je een prikkabel die niet waterdicht is dan bestaat de kans dat er water in de lampen komt wat tot kapotte lampen of kortsluiting kan leiden.

Check eenvoudig of een fitting waterdicht is. Blaas in de fitting en kan er lucht ontsnappen aan de bovenkant waar de fitting op de kabel is gemonteerd, dan is de prikkabel niet waterdicht. Waar lucht kan ontsnappen kan ook water in komen...

* De prijzen van de led lampen is inclusief verwijdering bijdrage.

 

Voordeel van led lampen

 Vroeger werden er altijd gloeilampen voor prikkabels gebruikt. Nadelen van gloeilampen zijn echter dat ze veel stroom verbruiken. Een 10 watt gloeilamp kun je bijvoorbeeld vervangen door een 1 watt led lamp. Daarnaast is de gloeilamp zeer breekbaar door de glazen kap. Al onze led lampen beschikken over een plastic kap die tegen een stootje kunnen. Hierdoor kun je de lampen in de fittingen van de prikkabel laten zitten tijdens transport. Bij gloeilampen moeten eerst alle lampen uit de fittingen worden gedraaid om vervolgens de kabel en de lampen afzonderlijk te transporteren.

Alle losse led lampen voor de prikkabel binnen 2 werkdagen uit voorraad leverbaar.

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel