Sorteer op

Metalen palen om prikkabel verlichting op te hangen

  Uniek in Nederland zijn deze metalen palen om je prikkabel verlichting voor buiten aan op te hangen. Veel makkelijker dan naar de bouwmarkt gaan om lange houten palen aan te schaffen! Deze set van 2 metalen prikkabel palen is deelbaar en ze worden inclusief een robuust grondanker geleverd. Hiermee zet je de lichtpalen goed vast in gras of een zachte ondergrond. Het is de bedoeling dat als je een zware prikkabel, zoals wij die verkopen, goede ondersteuning geeft. Dit voorkomt schade/draadbreuk aan het lichtsnoer. Heb je geen bevestiging punten zoals een boom, schutting of schuurtje en moet je een afstand langer dan 4 a 5 meter overbruggen dan bieden deze palen uitkomst.

Soms worden deze palen ook gebruikt als men een hele straat wil verlichten met Kerstverlichting of  Lichtsnoeren. Elke woning kan dan 1 paal in de voortuin zetten zodat je de verlichting aan elke paal kunt bevestigen en zo de kabel voldoende ondersteuning heeft voor een hele straat.

Natuurlijk zijn onze prikkabel palen ook geschikt om de kerstverlichting aan op te hangen. Geef je een verjaardags feestje in de tuin dan is het ook handig om vlaggelijnen of ballonnen aan een lange draad tussen de palen te bevestigen.

Wij leveren 1 set a 2 palen uit onze eigen voorraad. Binnen 1 a 2 werkdagen heb je het in huis.

 

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel