Boomverlichting 40 meter - 800 led lampjes

Artikel 3 van 5
€ 39,95 (inclusief btw)

Bomen verlichten met kerstverlichting

Ben je op zoek naar goeie kerstverlichting die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken? Dan is dit de verlichting die je zoekt. De mogelijkheden met deze kerstverlichting zijn eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld bomen verlichten door deze lange lengte kerstverlichting speels om een paar hoofdtakken te wikkelen.  Voor een boom van ongeveer 3 meter kies je 1 of 2 hoofdtakken uit en wikkel je de kerstverlichting om de kale stammen. Zo ontstaat er een magische verlichting die jouw bomen accentueert.

Ook kun je met deze lange lengte kerstverlichting schuttingen of lange heggen speels verlichten met de 800 warme led lampjes.

 

Ook in de zomer je bomen verlichten

Niet alleen tijdens Kerst maar juist ook in de zomer kun je bomen in jouw tuin op een unieke en speelse manier verlichten met onze boomverlichting. Honderden kleine warme led lampjes geven jouw bomen een sprookjesachtig effect met deze verlichting voor buiten.

 

Kerstverlichting niet door koppelbaar

Deze kerstverlichting bestaat uit 1 lange lengte zwart pvc snoer met om de 5 cm een led lampje. Bij elke set zit ook een aanloopsnoer van 5 meter met een stekker. De verlichting kun je niet doorkoppelen. Het is verstandig om eerst te meten hoeveel meter je nodig hebt en te zorgen voor 1 stroompunt in de buurt waar je de verlichting gaat gebruiken.

Eigenschappen
Materiaal: hoogwaardige zwarte pvc snoeren
Type LEDs: hoge lumen LEDs
Kleur LEDs:  Warm geel gezellig licht (2000K)
Aantal LEDs: 800 afstand tussen lampjes 5 cm.
Doorkoppelbaar: Nee
Voltage: 220-240VAC
Verbruik: 6W
Beschermingsgraad: IP44 
Lengte: 40 meter

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel