Welkom bij wittelampionnen.nl

Wij zijn Ruud en Linette en komen uit Julianadorp, gemeente Den Helder.

Ruud doet de inkoop, online verkoop en advies en begeleiding naar de klanten toe en Linette doet de aanvraag van klanten van offerte's van bruidsparen tot evenementen plus de administratie.

Onze jaren lange ervaring in de online verkoop van lampionnen van papier of nylon lampionnen voor buiten  heeft ons doen besluiten om deze website op te zetten en met name in alleen maar witte lampionnen en accessoires voor lampionnen. Het is ons de laatste jaren opgevallen dat 80% van de klanten specifiek op zoek is naar witte lampionnen. Bruidsparen en communie feesten willen witte lampionnen in verschillende maten gebruiken om de locatie te versieren.

Aangezien wij altijd van elke maat witte lampion een grote hoeveelheid in voorraad hebben vonden wij het belangrijk om de webwinkel te beginnen waarin je als klant met maar enkele muisklikken de witte lampionnen super snel kunt bestellen. Geen grote websites met honderden artikelen doorzoeken maar gewoon jouw maat witte lampion binnen handbereik en razendsnel uit voorraad binnen 2 werkdagen geleverd.

Wij vonden dat er nog geen geschikte website in alleen maar witte lampionnen bestond en besloten om deze website zelf te gaan beginnen.

Onze passie voor rijstpapieren lampionnen willen wij graag met julie delen. Gewoon zo'n papieren lampion, ijzerdraad met geplakte stroken rijstpapier, wat kunnen die een enorme sfeervolle uitstraling geven. Helemaal als je een tent of plafond vol wilt hangen, wees creatief en hang verschillende maten lampionnen op verschillende hoogtes door elkaar. Speel met de ruimte en de afmetingen van de lampionnen en er ontstaat op een betaalbare wijze een uitermate sfeervolle versiering.

Kijk gerust op de website rond en bepaal wat jij belangrijk vindt als versiering voor jouw feest. Bekijk onze witte lampionnen, de lampion pakketten of eventueel de LEDverlichting. Je kunt bij ons compleet slagen voor jouw lampion versiering al dan niet met verlichting erbij.

Kom je er niet uit, heb je vragen of opmerkingen laat het ons weten, wij zijn je graag van dienst en doen er alles aan om jouw als nieuwe klant onze online winkel tevreden te verlaten.

Wittelampionnen.nl is onderdeel van www.candlebagplaza.nl

 

Ruud en Linette - December 2016

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel