Festival aankleding? Witte lampionnen maken jouw evenement af!

De zomer is in aantocht en het festivalseizoen gaat langzaam weer van start. Nu het weer mogelijk en normaal wordt om met grotere groepen buiten én binnen te zijn, is het weer tijd om na te denken over festival versiering. Met witte lampionnen en prikkabels haal je op jouw festival gegarandeerd licht in huis. We vertellen je graag waarom en hoe je festival lampjes inzet als inrichting van jouw evenement!

Festival lampjes passen binnen elk budget

Het mooie aan festival verlichting is dat het met elk budget mogelijk is om jouw evenement aan te kleden. Witte lampionnen koop je namelijk zowel als lampion per stuk als in de vorm van een lampion pakket van 4 tot 100 verschillende maten lampionnen per pakket.

Ben jij op zoek naar budgetvriendelijke festival verlichting voor jouw evenement? Dan bieden witte lampionnen dé uitkomst. Van verlichting in de tent brengen tot het creëren van een gemoedelijke en gezellige sfeer. Met witte lampionnen kun je alle kanten op. Zo kleed je jouw festival budgetvriendelijk aan! 

festival-aankleding

Hoe zet je witte lampionnen en festival lampjes in ter sfeervolle aankleding van je festival?

Op een festival of evenement verwacht je lichtheid. Zowel spreekwoordelijk, in de vorm van gezelligheid als letterlijk licht in de duisternis wanneer de avond valt. Bepalend voor het slagen van een festival of evenement is de sfeer. Wanneer er een goede sfeer hangt op jouw festival, wordt een feest al snel een festijn en door de bezoekers als geslaagd bestempeld. Witte lampionnen brengen licht en sfeer, mits goed ingezet.

Wil je weten hoe je sfeer creëert op jouw festival?

Voor het creëren van sfeer doe je er goed aan om lampionnen van verschillende grootte op te hangen. Breek een grote ruimte op(en) door deze in kleinere gedeelten op te delen. 

Een open ruimte oogt daardoor gezelliger wanneer je van een variatie aan lampionnen op verschillende hoogtes ophangt. Speel niet alleen met de grootte van de lampionnen, maar varieer bij het ophangen ook met de hoogte en de diepte. 

festival-lampjes

Toch liever festival lampjes om je evenement te versieren?

Vind je lampionnen in principe een feest, maar wil je niet in de weer met verschillende of een reeks nylon lampionnen voor buiten? Dan kan een serie lampen in de vorm van een prikkabel ook een uitkomst bieden. Ook leveren wij koppelbare prikkabels. Hiermee kun je kabels doorkoppelen tot een bepaalde lengte op maar 1 stekker.  Voor in feest tenten verkopen wij ook witte koppelbare prikkabels. Wil je het gemak van een prikkabel combineren met het zelf de slingers ophangen? Dat kan met de gemengde pakketten met nylon lampionnen en prikkabel verlichting. Zo is jouw festival compleet voorzien van feestelijke festival aankleding voor een toegankelijke prijs. 

Ook witte lampionnen als decoratie voor jouw festival?

Wil je ook witte lampionnen voor jouw evenement of festival? Bestel jouw witte lampionnen pakket in onze webshop of stel jouw eigen pakket samen. Zo zijn er witte lampionnen van papier en nylon witte lampionnen voor buiten. Benieuwd hoe je jouw feest met witte lampionnen kunt verlichten? Neem contact met ons op voor jouw mogelijkheden. 

 

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel