Lampion verlichting op stroom - koppelbaar

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 47,50 (inclusief btw)

Lampion verlichting op stroom met 20 led lampjes

Nieuw van onze zelfde leverancier als de professionele kerstverlichting is deze warm witte lampion verlichting om lampionnen voor een langere tijd sfeervol te verlichten. Deze koppelbare verlichting werkt op stroom waardoor je niet meer afhankelijk bent van verlichting op batterijen. De lampion verlichting  is 10 meter lang en heeft 20 warm witte led lampjes. De afstand van 50 cm tussen de lampjes is ideaal om nylon lampionnen voor buiten van 25 cm of 35 cm mee uit te lichten. Wanneer je meer dan 5 meter moet overbruggen wordt aangeraden eerst een lijn van ijzerdraad te spannen. Deze dient als ondersteuning van de verlichting kabel en voorkomt beschadiging.

 

Koppelbare lampion verlichting tot 100 meter lang

De start-set wordt standaard geleverd met een omvormer die de 220 Volt omzet naar een veilige 24 Volt. Elke set lampion verlichting is door koppelbaar. Er kunnen maximaal 10 sets achter elkaar worden door gekoppeld, dit is 100 meter met maar liefst 200 lampjes op slechts 1 stekker!

Zowel de verlichting als de omvormer zijn geschikt om buiten te gebruiken (IP65). Wel raden wij aan om de stekker verbindingen waterdicht af te sluiten zodat er geen kortsluiting kan ontstaan.

De start set bestaat uit een omvormer/trafo, 1 x lampion verlichting snoer van 10 meter met 20 warm witte led lampjes ( exclusief lampionnen )

Kies bij '' Maak uw keuze " :

- Een start set van 10 meter met 20 led lampjes warm wit 2650K.

- Extra 10 meter verlichting (uitbreidingset)

- Complete startset inclusief 10 witte nylon lampionnen van 25 cm. Let op, niet alle lampjes kun je een lampion om heen hangen, dan heb je 20 lampionnen nodig. Bestel hier eventueel extra lampionnen bij.

Je hebt altijd om te beginnen 1 x een start set nodig!

 

Gebruiksaanwijzing

Voordat de string lampion verlichting wordt opgehangen dienen eerst de metalen spanners van de lampionnen al aan de kabel te worden geregen en die laat je hangen bij elk lampje ( mits je de verlichting samen met lampionnen wilt gebruiken ). Daarna hang je de lampion verlichting op. Met de meegeleverde tyraps bevestig je kabel aan het vooraf gespannen ( ijzer ) draad. Nu bevestig je de lampionnen over de spanners die je al om de kabel hebt hangen. Koppel de transformator aan de lampion verlichting door de handige connectors. Wanneer je deze buiten gebruikt, wees er dan zeker van dat je het verbindingsstuk stevig vast draaid

Bestel eventueel meteen nylon lampionnen voor buiten mee. Alles uit eigen voorraad en binnen 1 a 2 werkdagen in huis.

© 2015 - 2022 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel