Met 200 lampen naar keuze

Prikkabel 100 meter compleet met 200 led lampen

Vorige Artikel 18 van 18
€ 659,00 (inclusief btw)

Prikkabel 100 meter compleet lichtsnoer met 2 lampen per meter  

 Professionele prikkabel van maar liefst 100 meter lang speciaal voor als je lange afstanden moet overbruggen bij festivals om het terrein te verlichten. Dan kun je een professionele prikkabel gebruiken als feestverlichting. Elke prikkabel van 100 meter wordt geleverd inclusief 200 energie zuinige led lampen. Prikkabels bestaan uit een lange platte kabel inclusief voorgemonteerde fittingen, een stekker en een eindkapje.

* NOOT: Door het gewicht van de kabel moet deze ondersteund of begeleid worden langs een staalkabel om schade en doorzakken te voorkomen.

 

Prikkabels voor evenementen kopen

De prikkabel van 100 meter wordt meestal gebruikt voor evenementen en wordt daarom compleet geleverd met maar liefst 200 led lampen a 1 Watt met kunststof bolletje. Deze led lampen kunnen tegen een stootje en zijn ontelbare keren her te gebruiken evenals de prikkabels. De led lampen zijn van een uitstekende kwaliteit, net als de prikkabel,  zodat je de kabel en de lampen voor elk ander feest weer opnieuw kunt gebruiken. De kunststof led lampen kun je in de fittingen laten zitten als je de prikkabel weer gaat opbergten. Gegarandeerd jarenlang plezier!

 

Specificaties:

Voorgemonteerd: 200 fittingen, stekker en eindkapje,
Kabeldikte: 2x1.50mm² inwendig, buiten maat platte prikkabel 13 mm x 5 mm,
Fittingen: E27 incl afdicht manchet + 200 led lampen naar keuze.
Bescherming: IP44 spatwaterdicht door gebruik afdicht manchet rond de led lampen.
Spanning: 230V,
Lengte: 100 meter, gewicht 22 kg.

Tip:  Zorg dat de afdichtring goed om de lamp zit, net als in de beschrijving. Het rubber mag niet mee naar binnen als de lamp wordt ingedraaid. Controleer eerst alle lampen voordat je de prikkabel gaat ophangen.

Levering: Deze prikkabel wordt binnen 2 werkdagen geleverd. Prikkabels zijn geschikt voor binnen en buiten.

© 2015 - 2022 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel