Kerstverlichting connector snoeren

Vorige Artikel 3 van 9 Volgende
€ 3,95 (inclusief 21% btw)

Professionele kerstverlichting aansluit snoeren met connector

 Bij het gebruik van onze professionele koppelbare kerstverlichting kun je misschien denken, leuk dat doorkoppelen maar dan heb ik alleen een langere sliert kerstverlichting. Ik wil mijn boom verlichten en ik wil aftakkingen kunnen maken met de kerstverlichting die alle kanten op kunnen....

Hier hebben wij een geweldige oplossing voor: Let wel...onze connector snoeren passen waarschijnlijk niet op die van andere aanbieders, informeer hiernaar voordat u bij ons besteld en gebruiken gaat met die van andere aanbieders. Terug zenden van deze snoeren is uitgesloten vanwege de hoge kosten!

 

Foto 1: Koppelbaar snoer voor kerstverlichting a 1 mtr met connector:

Je hebt kerstverlichting gekozen met een aansluitsnoer met stekker die 1,5 meter lang is. Stel...je wilt vanaf je stopcontact niet na 1,5 meter beginnen met de lampjes maar je hebt een aanloop nodig van 3 meter en daarna wil je pas dat de lampjes beginnen. Dan is dit snoer ideaal, het is 1 meter lang en heeft aan beide kanten een connector. Je kunt dit snoer tussen het aansluitsnoer met stekker en de lampjes koppelen, zo beginnen de lampjes dus een meter verder. Wil je meer lengte, kies dan voor 2 of 3 snoeren van 1 meter. Ze zijn allemaal met elkaar te koppelen. Prijs: € 3,95 per snoer.

 

Foto 2: Koppelbaar snoer 0,5 mtr connector van 1 naar 2:

Met dit snoer kun je vanaf de stekker een aftakking maken naar 2 kerstverlichting snoeren die elk een andere kant op kunnen gaan. De ene kant links af en de andere bijvoorbeeld rechts af, of de ene naar boven en de andere naar beneden. Of je nu vanaf de stekker meteen een aftakking wil maken naar 2 of eerst 1 kerstverlichting snoer en dan pas een aftakking naar 2 kerstverlichting snoeren wilt, het is allemaal mogelijk, plug en play. Je kunt maximaal 10 kerstverlichtingsnoeren aansluiten op 1 stekker. Prijs € 5,50.

 

Foto 3: Koppelbaar snoer 0,5 mtr connector van 1 naar 3:

Met dit snoer kun je van 1 kerstverlichting een aftakking maken naar 3 die elk een andere kant op kunnen gaan. Of je nu vanaf de stekker meteen een aftakking wil maken naar 3 of eerst 1 kerstverlichting snoer en dan pas een aftakking naar 3 kerstverlichting snoeren wilt, het is allemaal mogelijk, plug en play. Je kunt maximaal 10 kerstverlichtingsnoeren aansluiten op 1 stekker. Handig om kleine bomen mee te verlichten. Dit alles met maar 1 stekker! Prijs € 6,95.

 

Foto 4: Koppelbaar snoer 0,5 mtr connector van 1 naar 5:

Met dit handige snoer kun je van 1 kerstverlichting een aftakking maken naar 5 die elke een andere kant op moeten gaan. Of je nu vanaf de stekker meteen een aftakking wil maken naar 5 of eerst 2 kerstverlichting snoeren en dan pas een aftakking naar 5 kerstverlichting snoeren wilt, het is allemaal mogelijk, plug en play. Je kunt maximaal 10 kerstverlichtingsnoeren aansluiten op 1 stekker. Handig om grote bommen mee te verlichten. Je gebruikt maar1 stekker! Prijs € 7,95.

 

Foto 5: Aansluitsnoer met stekker 1,5 meter connector:

Is je aansluitsnoer met stekker kapot is heb je besloten om nog een kerstverlichting met extra stekker aan te willen sluiten, bestel hier een extra aansluitsnoer van 1,5 meter.Prijs: € 5,95

- Mocht je nog vragen hebben wat betreft aansluiten of aftakken van de kerstverlichting mail of bel en wij helpen je met iedere vraag. Tel: 0652004624

 

 

© 2015 - 2021 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel