Lampion verlichting warm wit met afstandsbediening

Artikel 4 van 4
€ 27,95 (inclusief btw)

Led lampjes als lampion verlichting met afstandsbediening

Set led lampjes warm wit inclusief afstandsbediening, de ultieme oplossing voor lampion verlichting voor:

  • Alle lampionnen die hoog komen te hangen 
  • Tijdelijke verlichting voor een feest avond
  • Lampionnen die je al wilt ophangen maar pas later moeten worden verlicht
  • Drijvende lampionnen op water

De led lampjes met afstandsbediening zijn ideaal om je feest te verlichten met 1 druk op de knop. Let op: de verlichting is voor als er geen stroom punten in de buurt zijn en je de lampionnen ( tijdelijk ) toch wilt verlichten voor een feest, de brandtijd is minimaal 8 uur. Genoeg voor een feest avond.

* Onze led lampjes zijn een eenmalige verlichting, het werkt op batterijen met een minimale brandtijd van 8 uur lang. Dit is voldoende om tijdens een feest avond de lampionnen te verlichten. Wil je de lampjes op een ander feest weer gebruiken houd er dan rekening mee dat de batterijen vervangen moeten worden, elk lampje bevat 2 batterijen. Deze batterijen zijn ook op onze website te bestellen.

 

Levering lampion led verlichting

Deze set led verlichting op afstandsbediening bestaat uit 10 warm wit led lampjes + 1 afstandsbediening en 10 ty-ribs. Deze lampjes geven minimaal 8 uur lang een goede warme verlichting in jouw lampionnen. Alle knoopcel batterijen zijn vervangbaar waardoor de set herbruikbaar is.

De set wordt compleet met knoopcel batterijen geleverd + een duidelijke handleiding en is helemaal klaar voor gebruik.

Let op:

Zodra het papiertje tussen de batterijen uit is gehaald staan de lampjes in stand by. Dit betekent dat er stroom gebruikt wordt zonder dat de lampjes branden  (vergelijkbaar met de standby modus van de tv).  De batterijen lopen hierdoor langzaam leeg. Wij adviseren daarom om als de lampjes een langere tijd niet worden gebruikt, de batterijen te verwijderen zodat je lange tijd plezier hebt van deze set.

Hoe werken de led lampjes? 

Verwijder uit elk lampje het plastic rondje wat op de batterijen zit ( soms wit soms doorzichtig ) verwijder uit de achterkant van de afstandsbediening het plastic stripje ( bewaar alles) draai alle lampjes aan, zet ze uit dmv. de afstandsbediening ( nu zijn de lampjes geactiveerd ) hang ze in de lampionnen met de bij geleverde ty-rips en doe de lampjes aan wanneer jij wilt.

Uit eigen voorraad binnen 1 a 2 werkdagen geleverd.

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel