Retourneren is bij Wittelampionnen.nl GRATIS*

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van een gedeelte van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. Download ons Modelformulier Herroeping en de Modelinstructies betreft de herroeping.

Voor het retourneren van een gedeelte van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

*In geval van retour zenden van de gehele bestelling kunnen wij u, na telefonisch overleg of via mail contact, per email een retourlabel toe zenden die u vervolgens kunt uitprinten en op het pakket kunt plakken. Uw volledige bestelling kunt u nu kosteloos inleveren bij een postnl punt. Zodra wij de retour in goede orde hebben ontvangen laten wij u dat weten.
Wij zullen uw aankoopbedrag bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van het modelformulier (zie einde algemene voorwaarden).

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

U kunt uw retour zenden aan:

 

Wittelampionnen.nl

T.a.v. Dhr. R. Looij

Kruiszwin 4518

1788RP in Julianadorp

 

Terug naar website

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel