Sorteer op

Zelf je eigen prikkabel samenstellen

Een eigen prikkabel op maat zelf samenstellen? Vind je het leuk om zelf te hobby'n en wil je geen standaard maat prikkabel maar bijvoorbeeld 3 of 4 lampen per meter? Wil je de eerste 3 meter vanaf de stekker geen lampen? Wij leveren nu lege prikkabel snoeren in verschillende lengtes compleet met een voor gemonteerde stekker en een eindkapje. Je hoeft alleen nog het aantal fittingen en het aantal losse ledlampen te bestellen.

De afstand van fittingen bepalen door een prikkabel zelf samen te stellen

De fittingen worden geheel compleet met een rubberen afdicht ring voor de led lampen geleverd. De fittingen kun je eenvoudig zelf op de kabel prikken en de plastic achterkant aandraaien en klaar voor gebruik ( montage van een prikkabel fitting is ongeveer 1 minuut per fitting )

Kortom...wil je een prikkabel van 10, 15, 20, 30 meter of 50 meter en je wilt zelf de afstand van de fittingen bepalen of je wilt de eerste paar meter vanaf de stekker geen lampen...dat is allemaal mogelijk.

* Zit de goede maat prikkabel er niet tussen, je kunt een prikkabel altijd een stukje in korten. Knip het laatste stuk met het eindkapje eraf maar zorg dat er een nieuw eindkapje wordt gemonteerd om het uit einde van de prikkabel weer waterdicht te maken. Losse eindkapjes vindt je bij de Prikkabel onderdelen.

 

Heb je nog vragen wat betreft de montage of bestelling bel gerust, wij staan klaar om je te voorzien van het juiste advies.

© 2015 - 2023 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel