Koppelbare led kerstverlichting voor buiten

Wij verkopen alleen professionele kerstverlichting voor buiten. Het bestaat uit zwarte stevige dikke rubberen draden waaraan de led lampjes geseald zijn aangesloten. Onze kerstverlichting is altijd koppelbaar, dit wil zeggen dat je meerdere sets aan elkaar kunt door koppelen zodat er een lange sliert kerstverlichting ontstaat die je maar op 1 stekker hoeft aan te sluiten. Elke set kerstverlichting voor buiten heeft aan het uit einde een speciale connector waarmee je de volgende set verlichting inplugt. Dit systeem is waterdicht en dus geschikt voor buiten. Je hoeft natuurlijk niet te koppelen, elke set is ook afzonderlijk te gebruiken. Een groot voordeel van koppelbare kerstverlichting is dat je later altijd nog kunt uitbreiden mocht je lengte te kort komen.

 

Welke soort kerstverlichting voor buiten moet ik nou kiezen?

Globaal verkopen wij 2 verschillende soorten uitvoering van de kerstverlichting voor buiten, ijspegelverlichting of clusterverlichting met 100 lampjes.

  • ​Ijspegelverlichting bestaat uit een 3 meter lange kerstverlichting waaraan verschillende verlichting van verschillende lengtes is gemonteerd. Hierdoor krijg je strengen met lampjes die naar beneden hangen  van 30 cm, 40 cm en 50 cm lang op een lengte van 3 meter waardoor het zg ijspegel effect ontstaat. Ijspegelverlichting bevat totaal 114 led lampjes in extra warm wit 2200K. De ijspegelkerstverlichting kun je doorkoppelen tot maximaal 15 sets ( 45 meter ) op 1 stekker.
  • Cluster kerstverlichting bestaat uit een 10 meter lange verlichting met totaal 100 led lampjes. De kleur van de led lampjes is warm wit 2650K en deze verlichting is door te koppelen tot maximaal 10 sets ( 100 meter ) Cluster kerstverlichting word vaak gebruikt om bomen te accentueren of goten of hekwerken.
  • Wij leveren alle kerstverlichting uit eigen voorraad, zolang de voorraad strekt en binnen 1 a 2 werkdagen.
© 2015 - 2021 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel