Kerst inspiratie 2021 voor thuis

Het lijkt nog ver weg, maar kerst 2021 is in aantocht. Dit betekent dat het tijd is voor gezelligheid in de huiskamer en tuin. Met deze kerst inspiratie zorg je ervoor dat jouw woning helemaal klaar is voor de gezelligste tijd van het jaar. 

Kerst inspiratie 2021 in huis 

De tijd van het jaar is aangebroken om na te denken over jouw kerstdecoratie van 2021. In Nederland wordt kerstdecoratie steeds uitgebreider. Zo werken we steeds meer in uitgesproken thema’s zoals pop-art, jungle of vintage. Daarnaast is sfeervolle verlichting onmisbaar tijdens de feestdagen. Pak uit en gebruik koppelbare kerstverlichting in eigen gemaakte kerstdorpjes of onder stolpen! 

 

Witte kerstdecoratie

Naast de uitgesproken thema’s blijft less is more een populair thema. Witte kerstdecoratie zorgt namelijk voor rust in huis. Daarnaast is het gemakkelijk toe te passen in jouw huidige interieurstijl. Wil je de tuin verlichten? Dan kun je de veranda volhangen met kleine nylon lampionnen. Tip: beplak een paar lampionnen met watjes voor het nabootsen van winterse sneeuwvlokken!
 

Kerst inspiratie 2021 aan tafel 

Het opmaken van tafels voor een gezellig diner is een belangrijk onderdeel van de feestdagen. Er ligt steeds meer focus op de kleinste details zoals menukaartjes, tafelkleden of doorgevoerde thema’s. Daarnaast kun je met de juiste verlichting heel veel doen voor de sfeer. Hang bijvoorbeeld witte lampionnen op of leg een streng kerstverlichting over de tafel heen.

 

Kerst decoratie tuin 

Nu de dagen kouder en donkerder worden kunnen we bijna niet wachten op gezellige kerstversiering door de straten. Niets is zo sfeervol als vrolijke straten vol lampjes en kerstversiering als je onderweg naar huis bent. Met een beetje creativiteit kun je deze sfeer ook thuis creëren. Zo kun je ijspegel kerstverlichting aan jouw woning, balkon of tuinhuisje bevestigen. Verder zijn prikkabels super sfeervol in elke tuin, voor elke gelegenheid. 


Kerst inspiratie 2021 met wittelampionnen.nl

Ben jij op zoek naar nieuwe kerst decoratie voor in de tuin of binnenshuis? Met de producten van wittelampionnen.nl tover je iedere woning snel om tot een sfeervol winterparadijs. 

  

 

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel