Maak Kerst nóg gezelliger met kerstverlichting voor buiten!

Kerst staat in het teken van gezelligheid en samenzijn met familie en vrienden. Met kerstverlichting voor buiten trek je de sfeer van je woonkamer door naar je tuin of je balkon! Er zijn allerlei leuke manieren om met kerstverlichting gemakkelijk een heerlijke kerstsfeer te creëren. Van speciale LED-boomverlichting tot indrukwekkende clusterverlichting: je vindt het bij wittelampionnen.nl!

Bekijk ons assortiment

 

Je tuin verlichten tijdens Kerst

Heb je een tuin en wil je die rondom de kerstdagen verlichten? Dit kun je op verschillende manieren doen. Staan er een of meerdere bomen in je tuin? Dan kun je met bijvoorbeeld LED-verlichting de boom versieren met lampjes. Door te kiezen voor koppelbare verlichting, kun je de snoeren met verlichting lang genoeg maken. Daarnaast bieden we speciale LED boomverlichting aan, waarmee je simpel die kale stammen een feestelijke uitstraling geeft!

Verlicht de dakrand met kerstverlichting

Met LED-verlichting of met ijspegelverlichting kun je de dakrand van bijvoorbeeld je woning of je schuur een sfeervolle uitstraling geven. Krijg je bezoek rondom de feestdagen? Als jij je dakrand verlicht hebt, zijn je gasten al voordat ze binnen zijn volop in de kerstsfeer! 

Een verlichte kerstboom in de tuin

Met deze unieke Lumineo kerstboom van maar liefst 2 meter hoog zet je wel iets héél sfeervols in je tuin: in deze grote kerstboom zijn maar liefst 420 witte LED-lampjes verwerkt! De kerstboom is opklapbaar en gemakkelijk neer te zetten en te plaatsen in je tuin. Met de bijgeleverde grondspies zet je de boom stevig vast, en vervolgens zet je de lijnen met de lichtjes vast op de hoeken. Een ware eyecatcher! 

Is kerstverlichting geschikt om buiten te gebruiken?

Onze ijspegelverlichting, LED-boomverlichting voor buiten, clusterverlichting en andere LED kerstverlichting is zowel binnen als buiten te gebruiken. De fittingen en de lampjes zijn waterdicht en gemaakt van sterke materialen: je kunt ze dus gewoon buiten laten hangen. 


Hoe energiezuinig is kerstverlichting voor buiten?

LED-verlichting verbruikt bijzonder weinig stroom en is daarom zeer geschikt als kerstverlichting voor buiten. 

Het is leuk om ‘s avonds de kerstverlichting aan te hebben, maar je huis hoeft niet de héle nacht verlicht te worden. Met een tijdschakelaar kun je gemakkelijk aangeven dat de verlichting uitgaat wanneer je bijvoorbeeld naar bed gaat. Ook kun je instellen dat de kerstverlichting weer aan gaat wanneer het donker is buiten. 

Een gezellige Kerst met kerstverlichting van wittelampionnen.nl

Met de enorme keuze aan leuke kerstverlichting voor binnen én buiten van wittelampionnen.nl kom jij helemaal in de sfeer voor Kerst! 

Ons aanbod bestaat onder andere uit:

Alle kerstverlichting is gemaakt van stevige materialen en is geschikt voor gebruik in je tuin, op je balkon of om de dakrand te verlichten. Wittelampionnen.nl beschikt over een groot assortiment kerstverlichting, die we ook nog eens razendsnel leveren! Bestel je op een werkdag voor 16:00 uur? Dan verzenden we jouw bestelling dezelfde dag nog, zo heb jij het binnen 2 werkdagen in huis! 

 

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel