Nog 4 in voorraad

Kerstverlichting koppelbaar voor buiten helder wit - 100 led lampjes

Artikel 3 van 8
€ 29,95 (inclusief btw)

Koppelbare kerstverlichting voor buiten

 Professionele helder witte kerstverlichting doorkoppelbaar voor buiten van 10 meter lang met 100 led lampjes in koud wit. Het professionele karakter van deze kerstverlichting is direct zichtbaar als je de kwalitatieve rubberen snoeren in handen hebt. Deze kerstverlichting kun je uitbreiden ( doorkoppelen) door middel van de handige connectoren die aan de snoeren zijn verbonden. Uiteraard kunt je deze kerstverlichting met gemak de hele winter buiten laten langen.

Dit zijn dezelfde aansluitingen als u ooit bij Prikkabel Led of Lumenxl kerstverlichting heeft gekocht.

Koppelen van de kerstverlichting

Als je de producten door wilt koppelen dan kun je ervoor kiezen om minimaal 1 set met aansluitsnoer en stekker te bestellen en de rest zonder aansluitsnoer te kopen. Het maximaal aantal door te verbinden snoeren is 10 stuks met een totaal van 100 meter en 1000 lampjes.

Genoeg aan 10 meter lengte? Je hoeft natuurlijk niet door te koppelen. Koop dan 1 set inclusief aansluitsnoer met stekker. Het uiteinde van deze verlichting is waterdicht afgesloten door een schroefdopje op de connector. Besluit je later om de verlichting uit te breiden kun je altijd nog een setje extra kopen.
 

Koppelbare kerstverlichting als sfeermaker

Kerst staat voor warmte en gezelligheid. Hét moment om uit te pakken met sfeervolle decoraties. De koppelbare kerstverlichting sets van wittelampionnen.nl zijn makkelijk door te koppelen door de handige connectoren. Zo onstaat er een prachtige kerstverlichting van tientallen meters lag. Laat de Kerst maar beginnen!

Ideaal te gebruiken als:
– tuinverlichting
– terrasverlichting of om de pergola wikkelen
– struikverlichting
– boomverlichting, diverse takken uitlichten

Onze professionele kerst verlichting is het hele jaar door verkrijgbaar, ideale verlichting voor tent, tuin of terras!


Beschik je al over een aansluitsnoer?

Je kunt kiezen wel of geen aansluitsnoer erbij te kopen. Uiteraard heb je wel minimaal 1 aansluitsnoer ( 1,5 mtr. ) nodig om de producten te laten werken.

Kijk bij "maak uw keuze". Maak hier de keuze om ten minste één set te kopen met aansluitsnoer met stekker (1,5 mtr). De overige sets kunnen gekocht worden zonder aansluitsnoer.

 

Stekker afstand verlengen

Voor de werking van de kerstverlichting heb je een stekker aansluitsnoer nodig. Deze is altijd 1,5 meter. Soms is dit te kort en wil je dat de lampjes verder gaan beginnen. Kies dan voor een kerstverlichting verlengsnoer. Deze snoeren zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar en zo kun je de eerste lampjes vanaf je stop contact pas na 1 meter, 5 meter of zelfs 10 meter laten beginnen. Kijk hier voor deze verlengsnoeren voor je kerstverlichting.

 

Kerstverlichting splitten of aftakken

Ook is het mogelijk om allerlei aftakkingen te maken. Je kunt bijvoorbeeld van 1 kerstverlichting naar 2, 3 of 5 stuks gaan met deze speciale connector snoeren. Ideaal om als boomverlichting te gebruiken. Bekijk de Kerstverlichting splitter snoeren hier.


Eigenschappen

  • Materiaal: hoogwaardige zwarte rubberen snoeren met pure koperen bedrading (1*0.5mm2)
  • Type LEDs: hoge lumen LEDs
  • Kleur LEDs: 100 stuks koud helder wit
  • Aantal LEDs: 100 per 10 meter
  • Doorkoppelbaar: ja, maximaal 100 meter met in totaal 1000 lampjes zijn door te koppelen
  • Voltage: 220-240VAC
  • Dimbaar: Ja (dimmer niet meegeleverd)
  • Verbruik: 9,6W per 10 meter
  • Beschermingsgraad: IP65 wanneer de stekker verbinding wordt beschermd.
  • Lengte: 10 meter per stuk

LET OP: IEDERE AANBIEDER HEEFT WEER EEN ANDERE AANSLUITING, ONZE CONNECTOR AANSLUITSNOEREN PASSEN WAARSCHIJNLIJK NIET OP DIE VAN ANDERE AANBIEDERS. BEKIJK DE LAATSTE FOTO EN LET OP DE UITSPARING. NEEM CONTACT MET ONS OP ALS JE TWIJFELT.

© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel