100 lampjes helder wit

Professionele witte kerstverlichting voor buiten - 100 lampjes

Vorige Artikel 3 van 9 Volgende
€ 27,95 (inclusief 21% btw)

Professionele kerstverlichting voor buiten met 100 lampjes helder wit

 Professionele helder witte kerstverlichting voor buiten van 10 meter lang met 100 led lampjes in koud wit. Het professionele karakter van deze koppelbare kerstverlichting is direct zichtbaar als je de kwalitatieve rubberen snoeren in handen hebt. Deze kerstverlichting kun je uitbreiden door middel van de handige connectoren die aan de snoeren zijn verbonden. Uiteraard kunt je deze kerstverlichting met gemak de hele winter buiten laten langen.

Als je de producten door wilt koppelen dan kunt je ervoor kiezen om minimaal 1 set met aansluitsnoer en stekker te bestellen en de rest zonder aansluitsnoer te kopen. Het maximaal aantal door te verbinden snoeren is 10 stuks met een totaal van 100 meter en 1000 lampjes.

Je hoeft natuurlijk niet door te koppelen als je genoeg hebt aan 10 meter lengte, dan koop je 1 set inclusief aansluitsnoer met stekker en het uiteinde van deze verlichting is dan waterdicht afgesloten door een schroefdopje op de connector. En als je later besluit om de verlichting uit te breiden kun je altijd nog een setje extra kopen.

Ideaal te gebruiken als:
– tuinverlichting
– terrasverlichting
– struikverlichting
– boomverlichting

- Onze professionele cluster verlichting is het hele jaar door verkrijgbaar, ideale verlichting voor tent, tuin of terras!

Optioneel: je kunt kiezen wel of geen aansluitsnoer erbij te kopen. Uiteraard heb je wel minimaal 1 aansluitsnoer ( 1,5 mtr. ) nodig om de producten te laten werken.

kIJK BIJ " MAAK UW KEUZE " MAAK HIER DE KEUZE OM TENMINSTE 1 SET TE KOPEN MET AANSLUITSNOER MET STEKKER ( 1,5 MTR ) DE REST DIE JE WILT KOPPELEN KAN ZONDER AANSLUITSNOER BESTELD WORDEN.

* Ook kun je kiezen om aftakkingen te maken van 1 kerstverlichting snoer naar bijvoorbeeld 2, 3 of 5 stuks. Kijk bij Kerstverlichting aansluitsnoeren voor deze opties.

Eigenschappen
Materiaal: hoogwaardige zwarte rubberen snoeren met pure koperen bedrading (1*0.5mm2)
Type LEDs: hoge lumen LEDs
Kleur LEDs: 100 stuks koud helder wit
Aantal LEDs: 100 per 10 meter
Doorkoppelbaar: ja, maximaal 100 meter met in totaal 1000 lampjes zijn door te koppelen
Voltage: 220-240VAC
Verbruik: 9,6W per 10 meter
Beschermingsgraad: IP65 wanneer de stekker verbinding wordt beschermd.
Lengte: 10 meter per stuk

 DE SETS ZIJN MAKKELIJK DOOR TE KOPPELEN DOOR DE HANDIGE CONNECTOREN. ZO ONTSTAAT ER EEN PRACHTIGE KERSTVERLICHTING VAN 10 TALLEN METERS LANG, DUS...LAAT DE KERST MAAR BEGINNEN!

© 2015 - 2020 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel