100 lampjes warm wit

Professionele kerstverlichting voor buiten - 100 lampjes

Vorige Artikel 2 van 9 Volgende
€ 27,95 (inclusief 21% btw)

Kerstverlichting voor buiten met 100 led lampjes in warm wit

Het professionele karakter van deze led kerstverlichting voor buiten is bij deze verlichting ook direct zichtbaar als je de kwalitatieve rubberen snoeren in handen hebt. De professionele kerstverlichting met 100 lampjes is 10 meter lang en is koppelbaar door middel van de handige connectoren die aan de snoeren zijn verbonden. Uiteraard kunt je deze producten de hele winter buiten laten langen. LET OP: DIT IS CLUSTERVERLICHTING, GEEN IJSPEGEL VERLICHTING.

Wanneer je de kerstverlichting uit wilt breiden kies er dan voor om minimaal 1 set met aansluitsnoer en stekker te kopen en meerdere sets die je wilt doorkoppelen kun je zonder aansluitsnoer kopen.

Je hoeft natuurlijk niet door te koppelen als je genoeg hebt aan 10 meter lengte, dan koop je 1 set inclusief aansluitsnoer met stekker en het uiteinde van deze verlichting is dan waterdicht afgesloten door een schroefdopje op de connector. En als je later besluit om de verlichting uit te breiden kun je altijd nog een setje extra kopen.

Dit is het grote voordeel van koppelbare kerstverlichting, meerdere sets allemaal op 1 stekker aangesloten. Het maximaal aantal door te verbinden snoeren is 10 stuks met een totaal van 100 meter en 1000 lampjes.

Ideaal te gebruiken als:
– tuinverlichting
– terrasverlichting
– struikverlichting
– boomverlichting

- Ook is 1 lengte kerstverlichting van 10 meter met aansluitsnoer voldoende om de kerstboom in huis te verlichten.
 

Optioneel: je kunt kiezen wel of geen aansluitsnoer erbij te kopen. Uiteraard heb je wel minimaal 1 aansluitsnoer nodig om de producten te laten werken.

kIJK BIJ " MAAK UW KEUZE " MAAK HIER DE KEUZE OM TENMINSTE 1 SET TE KOPEN MET AANSLUITSNOER MET STEKKER ( 1,5 MTR ) DE REST DIE JE WILT KOPPELEN KAN ZONDER AANSLUITSNOER BESTELD WORDEN.

Eigenschappen
Materiaal: hoogwaardige zwarte rubberen snoeren met 100% pure koperen bedrading (1x0.5mm2)
Type LEDs: hoge lumen LEDs
Kleur LEDs:  Warm wit geel gezellig licht ( 2200 K )
Aantal LEDs: 100 per 10 meter
Doorkoppelbaar: ja, maximaal 100 meter met in totaal 1000 lampjes zijn door te koppelen
Voltage: 220-240VAC
Verbruik: 9,6W per 10 meter
Beschermingsgraad: IP65 wanneer de stekkerverbinding wordt beschermd.
Lengte: 10 meter per stuk

* Ook kun je kiezen om aftakkingen te maken van 1 kerstverlichting snoer naar bijvoorbeeld 2, 3 of 5 stuks. Kijk bij Kerstverlichting connectorsnoeren voor deze opties.

 DE SETS ZIJN MAKKELIJK DOOR TE KOPPELEN DOOR DE HANDIGE CONNECTOREN. ZO ONTSTAAT ER EEN PRACHTIGE WARMWITTE KERSTVERLICHTING VAN 10 TALLEN METERS LANG, DUS...LAAT DE KERST MAAR BEGINNEN!

© 2015 - 2020 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel