Met 50 lampen naar keuze

Prikkabel 50 meter compleet met 50 led lampen

Artikel 3 van 4
€ 244,95 (inclusief btw)

Prikkabel 50 meter als feestverlichting voor buiten 

 Heb je een evenement, markt of een grote feest locatie die je wilt verlichten? Dan kun je een professionele prikkabel van 50 meter gebruiken als verlichting. Elke prikkabel wordt geleverd inclusief 50 energie zuinige led lampen met een kunststof kap. Prikkabels bestaan uit een lange platte stroom kabel inclusief voorgemonteerde fittingen, een stekker en een eindkapje. Voor een extra feestelijke uitstraling kun je lampionnen om of tussen de lampen door ophangen.

Let op: door het gewicht van de kabel is het raadzaam om de kabel langs een geleider ( staaldraad) op te hangen of op enkele punten en bevestiging te maken zodat het gewicht van de kabel wordt verdeeld ivm. doorzakken.

 

Prikkabel compleet met led lampen in een lange lengte

De prikkabel heeft een lange lengte en wordt daarom compleet geleverd met maar liefst 50 led lampen naar eigen keuze. De led lampen hebben een kunststof bolletje, deze led lampen kunnen tegen een stootje en zijn ontelbare keren her te gebruiken evenals de prikkabels. Alles is van een uitstekende kwaliteit zodat je de kabel en lampen voor elk ander feest weer opnieuw kunt gebruiken. Het voordeel van led lampen met een kunststof kap, je kunt tijdens transport van de prikkabel de lampen er gewoon in laten zitten. Je hebt gegarandeerd jarenlang plezier van deze prikverlichting.

Tip:  Zorg dat de afdichtring goed om de lamp zit, net als in de beschrijving. Het rubber mag niet mee naar binnen als de lamp wordt ingedraaid. Controleer eerst alle lampen voordat je de prikkabel gaat ophangen.

Levering: Prikkabels zijn geschikt voor binnen en buiten en worden binnen 1 a 2 werkdagen geleverd.

Specificatie Omschrijving
Lengte Totaal 50 meter
Voorgemonteerd 50 x fitting, stekker en eindkapje
Stekker lengte tot eerste lamp 1,5 meter
Aantal lampen 50 x led lamp 1W
Afstand tussen lampen 97,96 cm
Fittingen E27 inclusief afdichtring
Platte kabel Zwart 13 mm x 5 mm
Inwendig 2x1.50mm²
Spanning 220/230V
Geschikt voor buiten Ja, IP44 spatwaterdicht
Dimbaar Nee
Gewicht 8,6 kg
© 2015 - 2024 Wittelampionnen.nl, de lampion specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel